Явно новата тенденция е всеки блогосъдържател да прави отчет на изминалата години в цифри и факти.
Това слабо ме вълнува що се отнася до този блог, но!!!
Нож и виличка вече е с PageRank 5. Това е нашата радост и гордост в края на годината (анализи на другите показатели няма да правя, но и там се движим мноооого добре и скоро ще се преместим на собствено място).
Нож и виличка е прекрасно четиво :)
А какво е PageRank ? Така и не успях да го разбера
Мерси, мерси:)
А аз на теб разчитах да разтълкуваш тайния алгоритъм на PageRank, чийто патент е собственост на Станфърд!
Много мистериозна работа….
Ша питам Сергей Брин като го видя.. :)
Кх, аз имах предвид нещо съвсем друго.
Да разбием кода (ти) и да го продадем (аз) на някое свръх-зло SEO гуру – a criminal mastermind :)))
Следя с внимание и този блог, и Нож и виличка, прекрасна работа вършиш/-ите с Крис :) Благодаря!
Само една молба имам – моля, нека RSS емисиите бъдат пълни, много моля. Разчитам изцяло на агрегатора си и макар да знам, че трябва да минавам през някои блогове за да прочета цялата публикация… понякога се отнасям. И пропускам неща, които не бих искала да пропусна ама никак.
Весела нощ!
Пак мерси :)
Мисля, че само на Нож и виличка не са пълни емисиите в момента, но това е резултат от експерименти с посещаемостта, които правим напоследък (откак почнахме да пускаме по-често), така че със сигурност ще има промени и състресения тепърва :)
Нож и виличка отдавна си заслужава 5-ца, жалко за гугъл, че го забелязва толкова късно ;-P
@shark За криминална дейност – винаги готов :)
Честито за петицата. С риск да ти разваля настроението, ще кажа, че след Нова година има някаква инфлация на Гугъл пейдж ранк-а. Провери си и дано да те е подминало.
Аз пък да се извиня, че не коментирам в „Нож и виличка“. Да знаете обаче, че редовно поглеждам там, а и свих някои рецепти:)
@Балтазар, и да има промяна, не знам това с какво би ме развълнувало :) Аз всъщност изобщо не знам какви са ползите от ПейджРанк, но пък забелязвам че всички говорят за това, явно е важно :)))
@Джагуар, свивай и готви :) Най-важното е да е вкусно :)