64 thoughts on “За мен”

  1. neznam dali vi plastat ili prosto ste mnogu t’pi!!!v rusija bilo fashizam!!i njamalo svoboda na slovoto?moze bi ima v amerika ili eu,kadeto vsichki medii sa na kapitalisti i na voenata mashina na zapada.otidete na facebook profila na oliver stone i vizte kakvo pise i za zapadnite medii i za fashistkata NATO organizacija.!A za lgtb,ako trjabva da odbera politikata na putin ili na zapada kadeto iskat da legalizirat pedofilijata,az sam za putin![nisto licno kam gejovete]Da ste zdravi i zivi i poglednete malko sveta na razlichen nachin.moze da zapochenete s “untold history of united states“.

 1. ще се радвам често да посещаваш и моя блог-случайно те засакох при писането ти за документалния филм на весела к. а блогът на гуруто ми милена е наистина чудесна находка…другото за мен от мен в блога ми. лека – ел.

 2. Здрасти , сложила си линк към блога ми!

  Знам, че знаеш, ама ми стана ***** приятното… впрочем би било по-добре да ме запишеш като Judy, щото хората, които ме знаят, ме знаят повече така ;)
  Кога, какво и що – драсни някой мейл, щото всеки кадър, който чете Ramones-излиянията ми е ценен! :)

  Поздрави !

 3. Здрасти, попаднах случайно тук и видях, че има линк към моя вилает.
  Много харесвам нервни хищници аз:) Много.
  Поздрави и успех.

 4. Абе, скъпа, беше ли в неделя в Борисовата? Че нещо май видях девойка, дето на теб мяза….но не бях в състояние да долазя до нея и да я поздравя :p

 5. Здравей нервна акула!

  Драго ми е да ти съобщя, че чета блога ти, макар и не редовно и се забавлявам. Чаках момента, когато ще имам свой блог и ще можем да осъществяваме блогов обмен; този момент дойде , от днес съм blogger, а този текст е моята покана към теб за включване.

  Чрез теб каня и други нерваци: акули, китове, маймуни, носорози…., с които да обърнем държавата наопаки.

  Бъди здрава,
  В.

 6. …. естествено, бидейки също нервак, забравих да ти оставя мястото на срещата, а то е:
  morningseeker.wordpress.com

 7. Здравей, сложихме линк към блога ти, нашият е пресен-пресен, пък и малко трудно се ориентираме с опциите, но се надяваме скоро да ме придадем приличен вид. Няма да ти се разсърдим, ако ни посетиш :)
  Успех,
  Ани, Айвън и Крис

 8. Абе, май всички станахме нервни – кой акула, кой хамстер. Както и да е. Честита нова година, да е по-успешна за всички ни от предишната.

 9. Dude!

  Чуден блог.

  2 молби:
  – сложи си email в „ъбаут“-а. Не можах да го намеря и затова пиша тук;
  – иначе щях да пиша да си пуснеш пълен RSS, за да те следя по-лесно през Reader.

 10. 1. Сега ще сложа, забравила съм още от началото, скоро си мислех да оправя инфото за мен, но съвсем ми е изхвърчало от главата.
  2. Мислех че е пълен, блога е с автоматични настройки, сега ще проверя да видим дали ще се справя.

  Мерси за напомнянето :)

 11. В тази връзка, само да вметна, че ти по принцип си блогната при мен още откак направи тоя блог и си те чета редовно. Та ако не ти е трудност и ако и ти ме четеш, може и ти да ме линкнеш…

  :)

 12. Марфе, ще те линкна:)
  Сега ще обясня какви хора линквам – които пишат много за политика, разбиранията им за морала и живота (донякъде) съвпадат с моите и артикулират свързано мислите си.
  Та тъй.

 13. Здрасти, жарко е тук (поздрави, за което…). И затуй понякога ще надничам, благодаря и успешни вдъхновения!

  П. П.
  Апропо, споделям, някак си, категоричността в „антре“-то ти, посока – обичам-мразя. )

 14. Здравейте уважаеми блогър,
  поради социалната Ви ангажираност с блога Ви, Ви споделям за една новосъздадена група във http://www.facebook.com,

  „Сигурен съм, че мога да намеря 50000 будни българи, готови да протестират!“
  http://www.facebook.com/profile.php?id=1053868744&ref=name#/group.php?gid=97628800279

  Споделям Ви за нея, с надеждата че ще оцените потенциала и, и ще помогнете тя да бъде разпространена.

  С уважение,
  Gost

 15. Като ти видя името, сякаш съм излязъл в пранината на чист въздух на някой красив и приветлив връх.

  Харесвам много нерваците.
  Много си смислена. това е прекрасно.

  Успехи и щастие в живота!

 16. Здравейте,аз съм Кольо Парамов.Представен съм твърде тенденциозно за което не ви се сърдя.Тъй като сте млад човек Ви моля да детайлизирате всяко Ваше отношение към политиката. Утре на Вас ще ви се наложи да управлявате държавата и няма да можете да се оправдавате с нас.Пишете в тенденция и се приема като лъжа.Ако бяхте прочели моята книга щяхте да разберете, че съм първият в Бъгария който на 24.4.1995 във връзка със 100 дни на Жан съм предупредил за евентуалният Валутен борд.Щом се интересувате от политика трябва много точно да детайлизирате всичко свързано с участниците и времето.Не приемайте слека ръка твърдението ,че съм доносник.Времето на Тодор Живков е сложно и тежко минало и не може да се елементаризира.Желая Ви искренно успехи за благато на България.На такива като мен надеждата ни е във Вас за бъдещето на държавата.Поздрави.

 17. Постът за Евронюз е много слаб,вярно френската програма има редица слабости,но да се отделя толкова място за логото им си е като да ви упреквам за някакъв елемент от външноста Ви.

 18. Здравейте,аз съм Кольо Парамов.Представен съм твърде тенденциозно за което не ви се сърдя.Тъй като сте млад човек Ви моля да детайлизирате всяко Ваше отношение към политиката. Утре на Вас ще ви се наложи да управлявате държавата и няма да можете да се оправдавате с нас.Пишете в тенденция и се приема като лъжа.Ако бяхте прочели моята книга щяхте да разберете, че съм първият в Бъгария който на 24.4.1995 във връзка със 100 дни на Жан съм предупредил за евентуалният Валутен борд.Щом се интересувате от политика трябва много точно да детайлизирате всичко свързано с участниците и времето.Не приемайте слека ръка твърдението ,че съм доносник.Времето на Тодор Живков е сложно и тежко минало и не може да се елементаризира.Желая Ви искренно успехи за благато на България.На такива като мен надеждата ни е във Вас за бъдещето на държавата.Поздрави.
  +1

 19. За тебе или добро или нищо….заради такива
  „умници“ като тебе още се лутаме в мъглата.
  Хайде много ти здраве.

 20. Просто не знам къде да пиша.
  Твоя блог изглежда подходящ.
  След като публикувах мнение за гладуващия физик имаше – „след одобрение на администратора“
  Естествено още три мои коментара не бяха публикувани.
  Ако на този келеш се опитат да затворят устата, той ще се жалва в Страсбург, но цензура прави на собствения си блог. И после се чудим защо „журналист“ е мръсна дума.
  Когато му изнася – мооже, кат не му изнася – бан.
  Просто не знам къде да викам срещу този нещастник, гъзоцелувач и навеждач. Моля да бъда извинен.

 21. иво.бг – пиша го на кирилица, за да не го индексира гугъл. И не му споменавам името по същата причина, за да не му наливам вода в мелницата. Кой е предполагам си разбрал вече.
  Аз в общи линии съм свестен човек, и по форуми и блогове не стърча с 2999 поста за 3 месеца, но да те правят на нищо и в същото време да скачат, че са правдотърсачи и защитници на свободата и т.н. предизвиква в мен боеца, който някога бях. До сега не се бях ядосвал така. На този другар попаднах чрез svejo.net – някой ( а може би и аз самия) ме е абонирал да получавам ежеседмично „най“ (от там всъщност и знам и твоя блог) и когато с интерес прочетох антрефилето на този человек изказах мнение, което за съжаление не се връзваше с това което агента се опитваше да ни внуши. Мнението ми е по тема която ми е много ясна (става въпрос за някакъв си физик дето правел гладна стачка в Страсбург), аз съм технократ. Естествено – бан. Пиша още един път – бан, и т.н.
  И този бастун се нарича журналист.
  Чудех се как да дам публичност на това и се сетих за твоя блог.
  Поздрави.

 22. Значи става дума за Ивво Индджев
  Отново пояснявам, че не му пиша името правилно, за да не може бота на гугъл да го индексира и да му кача рейтинга.
  Та това е.

 23. Никаква реакция?
  Артемида?
  И така става. В уърдпреса има опция за „одобряване от администратора“ . Може просто да ми се напише едно писъмце и да спрем темата.
  Блогове дал господ.
  Но ще обръщам мрежата нагоре, надолу, наляво и надясно.
  Просто се амбицирах, така да се каже.
  И съм се записал на онлайн курсове по публицистика, плюене, сране и пикаене в мрежата и въобще в медийното пространство.
  За резултати – потом. (Ах Москва, Москва)
  Поздрави.

 24. Бате Зарко, върви да се прегледаш. Едно е цензура, друго е модериране. Като гледам какви ги пишеш, най-вероятно и аз не бих ти пуснал мнението.

 25. Интересен блог, искрено се зарадвах като открих, че има хора, които смело поддържат блог, в който споделят всичко, което мислят за времето, в което живеем, и имат ясно заявена гражданска позиция.
  Успех от мен

 26. иво.бг – пиша го на кирилица, за да не го индексира гугъл. И не му споменавам името по същата причина, за да не му наливам вода в мелницата. Кой е предполагам си разбрал вече.Аз в общи линии съм свестен човек, и по форуми и блогове не стърча с 2999 поста за 3 месеца, но да те правят на нищо и в същото време да скачат, че са правдотърсачи и защитници на свободата и т.н. предизвиква в мен боеца, който някога бях. До сега не се бях ядосвал така. На този другар попаднах чрез svejo.net – някой ( а може би и аз самия) ме е абонирал да получавам ежеседмично „най“ (от там всъщност и знам и твоя блог) и когато с интерес прочетох антрефилето на този человек изказах мнение, което за съжаление не се връзваше с това което агента се опитваше да ни внуши. Мнението ми е по тема която ми е много ясна (става въпрос за някакъв си физик дето правел гладна стачка в Страсбург), аз съм технократ. Естествено – бан. Пиша още един път – бан, и т.н.И този бастун се нарича журналист.Чудех се как да дам публичност на това и се сетих за твоя блог.Поздрави.
  +1

 27. Здравейте от скоро следя блога Ви и реших да сложа линк към вашия блог и в моя личен блог http://www.pingvin4o0.co.cc Тъй като нямам приятели блогъри ,а и вашият блог ми допада няма да е зле да разменим линкове. Мерси за вниманието и успех :)

 28. Интересно ми беше, за да си отговоря на въпроса – защо да си направя блог?
  Та и от твоя блог разбрах, че ако няма какво да кажеш, по-добре да мълчиш и четеш.
  Апропо, доста такива блогове има и не правиш изключение от тях. Но пък качествено се избива комплексът на недооценеността.
  Поздрави

 29. Здравейте:-) Пишете страхотно. Мога ли да се свържа с вас чрез имейл или телефон? Ако предпочитате фейсбук – също. Благодаря ви!

 30. Жалко, че можеш да говориш само с хора, които са на твоето мнение по всички въпроси. Успех в похода да подобриш света блоквайки лошите хора в социалките.

  1. Блокирам те, скъпи Градинко, защото си трол :) Айде, чао и успех в комуникацията, че като гледам, трудно ти се отдава :))))

 31. Бих искал да обменим малко информация,т.е. ако имате малко инфо за корупцията в НИПК като доста потърпевш.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s