Дума на деня: гъба

Като гледам избирателната активност, явно почти цялото целокупно българско население е брало гъби в неделя от зори до здрач. По-голямата част от останалото явно е яло псцилобки, а една доста голяма част орки, понеже са гладни и за 13 лева и 67 стотинки си дават „гласа“ за тролове, е добре до другите избори да минат на Gyromitra esculenta (която със сигурност прилича повече на мозък, отколкото това, което имат между двете си уши).

Между другото, гъба в българския език има значение и на пълен тъпанар.

??? ->

ГЕРБ – 24,48% от гласовете;

Коалиция за България – 18,59%;

ДПС -14,21%;

АТАКА -12,01%;

НДСВ – 8,00%;

Синята коалиция – 7,99%,

ЛИДЕР – 5,73%;

РЗС – 4,69%

Коалиция „Напред“ – 2,26%.

Advertisements

Автор: nervousshark

Блогър-гурман, с интереси в политиката, соцално-икономическите процеси и хубавите храна и напитки

9 thoughts on “Дума на деня: гъба”

 1. По-лошото е, че си пролича колко лесно и масово се манипулират изборите.

  След месец активността ще е същата (+ макс %) но някои партии, които купуват гласове и ‘броят’ ще си увеличат резултата… и тогава може да закриваме подобието на държава вече.

 2. Това, което ме учудва, е по-ниският процент за сините и минималната разлика с НДСВ. То бива Кунева харизма, бива, но чак пък толкова…

 3. Ти пък, Аспарух – Кунева харизма! Същата тази „царска“харизма дет се гушна с Доган и Станишев…поврътливостта на партизанската снАА. Чудя се колко пъти трябва някои хора да стъпват върху една и съща мотика!?

 4. Гъба е много точно определение за безличната маса, наречена български избирател. Лошото е, че напоследък гъбите бая са се размножили. И повечето са отровни!

  От дъждовете ще да е :)

 5. Длъжни сме да споменем и рибарите, които са пяли с пълно гърло „И ловец съм, и рибар съм, на закона на м…. е…. съм!“
  Сега пак ще са нужни месеци за да преглътнем факта, че 97% от хората, с които се разминаваме всеки ден по улиците, в магазините, автобусите и училищата /защото съотнесени към броя на имащите право на глас са си толкова/ са опасна смес от гъби, лапнишарани, страхливци и откровени криминални мозъци.

 6. Здравейте !Резултатите от изминалите Избори не са обнадеждаващи за мен!Но съм почти сигурен,че с пределна мобилизация на всички свои симпатизанти,СИНЯТА КОАЛИЦИЯ ще има повече гласове в проценти и от НДСВ и от АТАКА.Предстоящите Парламентарни Избори трябва да са изцяло анти Доган и Сергей.В противен случай още неопределено време Гоце ще се гаври с всички ни.Поздрави!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s