Наглост до безкрай

banditi

Дори за обръгналите ни на всичко възприятия, загрубели в резултат на доминиращите през последните години арогантост, простащина, несанкционирани престъпни действия, липса на всякакъв морал в политиката, управлението, съдебната власт и медиите е възможно новина да предизвика взрив от гняв, недоумение и чувство на всепоглъщащо безсилие:

Делян Пеевски поиска пак да бъде следовател

Пеевски, който е един от отговорните за трагичното състояние на медиите, за всепоглъщащия и мачкащ монопол, корупцията в съдебната система, за клиентелизъм, за злоупотреба с публични средства и монополно положение и какво ли не по целия Наказателен Кодекс отпред назад и отзад напред, Пеевски, който се криеше под депутатски имунитет, но не ходеше на работа (защо пък аз не пробвам да не ходя на работа?), Пеевски, който обича да нарушава обаче чуждите трудови права, Пеевски, чието място е минимум в затвора,

Пеевски, който прави живота ви мизерен, грозен и вонящ, но за сметка на това го прави с вашите пари.

Не мога да не си мисля, отново, че болно общество ражда изчадия като това и неговите демиурзи.

Advertisements

Автор: nervousshark

Блогър-гурман, с интереси в политиката, соцално-икономическите процеси и хубавите храна и напитки

13 thoughts on “Наглост до безкрай”

 1. Най-грозното е, че ние позволяваме това, с бездействието си. Ужасен и покрусен в безсилието си, защото ако зависи от мен, ще бъда краен и ще има обесени политици и бизнесмени по площадите, за да се събуди заспалият народ. А дали ще се събуди? Иска ми се да вярвам…

  1. А Пламен вярваше, иначе не би се запалил! Въпреки това си спомни, Спарта е просъществувала само 45 дни! Процеса е не само всенароден, ВСЕМИРЕН!

  1. Какво като протестираш!“ кучето си лае, кервана си върви“. Как се извъртяха нещата, та пак ще избираш един от ония, които те яздеха до сега!

 2. Как става този номер да имаш подобни изисквания към ВСС? Че и аз имам искания към тоз съвет, ама някак не им обръщат внимание.

 3. Писах и пак пиша пачавра леке не хваща колкото повече я ползваш по корава става

 4. Не,не бива да си мислим,че всичко е и по наша вина…Чак и Делян и подобните нему да слагаме на съвестта си…Българският катарзис сега започва- мирните демонстрации се знаеше,че доникъде няма да доведат.За съжаление,неминуемо ще се стигне и до немирни.А най-„положително“ ще се отрази на властта,като се сетим да не плащаме и данъци…

 5. Труден е пътят, на кой да вярваш! Помните ли младежа от „народа“- Слави Трифонов? Пееше „…стани, стани юнак балкански..“, а сега пее и танцува по американска свирка. Гадост! Как смятате школуваните престъпници /политици и бизнес мажоретки/, да сдадат властта, доброволно, с извинения!

 6. Ние, българите, сме едни гандисти. Най-голямата ни гордост беше така наречения мирен преход. Ето го резултатът. Едно от проявленията му. Помирихме се с нашите тумори… Дали такава свиня като Пеевски ще се изтърколи сама към бунището? Обществото не е болно. Общество няма. Има стадо и не то роди демиурзите. Те родиха него.

  1. „Ние, българите, сме едни гандисти. „Доскоро и аз осъждах обществото, но на протестите срещнах неочаквано „праволинейно“ мислещи млади хора, ориентирани знаещи и толерантни. Това промени присъдата. След 23 г. лъжи, нормално е всеки провъзгласил се за лидер, да е считан за следващият „Лапач“. Липсват ни Ботев, Левски, кап. Петко воевода. Обществото не е болно! Няма управление, при което 100% от членовете да са удовлетворени. В 21 век външните влияния са много силни. Нужно е управляващите да спазват дадената клетва, ако не възмездие! И така демагогия и многословие, докато същите, срещу които протестираме, се изправят пак да ги избираме! Парадокс и факт! Недопустимо е! Какво да правим, как да постъпим, какво е бъдещето ни? Отговор има, ама образно казано „не може да печеш хляба докато не е втасал“.
   Примерно „Долу предателят Слави Трифонов от ефира на всички ТВ!

   1. Като чуя 23г. лъжи си представям нещо като 60 години слепота. Филип Димитров, например, си поиска сам вот на недоверие. Друг е въпроса дали това беше разумен ход, но как такъв човек се вписва в 23г. лъжа? Не разбирам хора които нямат идея срещу какво протестират, а излизат да го правят само като ги докарат до просешка тояга.

    По принцип смятам, че само хора които се интересуват/разбират единствено от кражби биха видяли във всеки лидер лапач. Има икономически аргументи, има логика и т.н, но очевидно такива идеи не виреят върху спечен от фалшива индустриализация чернозем. Не ни липсва Левски. Липсва ни Бойко. Той ще ги победи всички. На изборите и после на трапезата.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s