Атрактивни бутилки за всякакви поводи

(по-голямо изображение)

Още из дебрите на българския маркетинг – атрактивни стъклени опаковки с висококачествено родно вино, подходящи за всякакви поводи и семейни празници.

Кристална пантофка – ще допълни интериора на Вашия хол, когато роднините от цялата страна дойдат да Ви вземат от вкъщи за ресторанта, в който празнувате своето изпращане за едно от най-важните събития в живота – абитуриентския бал.

Пантофката е чудесна и за сватбени тържества, специално за ритуала „Крадене на булка“. В този така чакан и обичан момент бъклиците с домашно вино могат да бъдат заменени от атрактивния атрибут, изпълнен с дъхаво мерло с послевкус на шоколад и пияни вишни – ароматът на Вашата любов.

Препоръчва се и за кръщавка на момиче.

Сърцевидната бутилка е разработена от нашите технолози ексклузивно за големия февруарски празник, съчетаващ в едно любовта и виното – двете най-прекрасни неща в живота на младата, пък и на по-зрялата двойка. Подходяща е и за всякакви други поводи, които отбелязват дълговечната страст между две сърца – годишнини, изпращане в командировка и други.

Бутилка Кон – мъжки подарък за различни празници. В сезона на абтуриентските балове е подходяща за изпращане на момче, също така за кръщавка на мъжка рожба, кръгла годишнина, събитие на ловна дружинка, пенсиониране, назначение в полицията, назначение в армията, общински празник.

Конят като символ на мощ и власт също така е чудесен подарък за кмет, съдия, чиновник в агенция, шеф на РПУ, автомонтьор, митнически служител и дори министър.

И накрая разбира се – гвоздея на колекцията. Мултисимволна стъклена опаковка, подходяща както за семейство и семеен празник, така и за индивидуално отбелязване на светли дати на специални хора.

Композицията, изработена от водещ скулптор представлява стилизирана футболна топка, по която дискретно се забелязват петолъчки, върху която е инкрустрирано стилизирано мъжество в момент на възход.

Ансамбълът, напълнен с най-качествено вино е перфектната изненада за футболисти, членове на Футболния Съюз, спортни деятели, скулптори, пенсионирани служители на Министерство на Вътрешните Работи, дипломати, изтъкнати медийни фигури, политически журналистки, разузнавачи и партийни деятели от целия спектър на политическата палитра.

About nervousshark

Блогър-гурман, с интереси в политиката, соцално-икономическите процеси и хубавите храна и напитки
Публикувано на коментар, разни и тагнато, . Запазване в отметки на връзката.

4 Responses to Атрактивни бутилки за всякакви поводи

  1. li meche каза:

    Благодаря Ви, че ме запознахте с творческите успехи на този „водещ склуптор“. Липсват ми думи, за да изразя в „изящна“ форма мислите и чувствата(!?), които предизвикват тези произведения…

  2. Pingback: Атрактивни бутилки за всякакви поводи | К+

  3. neuromantic каза:

    Добре си уловила връзката между почервеняването и неговата първопричина в тази снимка. Посмях се. Фин отговор-шамар на блог-провокация.

  4. kassitra каза:

    ахахаха, трябваше да си пусна някакъв тържествен марш, докато чета. нямаше как да не бъде на място:))))

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.