Незабавна оставка

Тъй като е невъзможно да се коментира поведението на Борисов в последната една година, което ескалира до вчерашното му изказване, единственото, което мога да кажа е:

НЕЗАБАВНА ОСТАВКА

защото не може скот да управлява хора. Нередно е, опасно е, страшно е.

Ако не иска, ще му се наложи.

Advertisements

About nervousshark

Блогър-гурман, с интереси в политиката, соцално-икономическите процеси и хубавите храна и напитки
Публикувано на коментар, политика и тагнато, , , . Запазване в отметки на връзката.

15 Responses to Незабавна оставка

 1. sash каза:

  Aлтернативата е?Защото е много лесно само да се критикува.Решение никой не предлага.

 2. Ina Киш Toteva каза:

  sash, seriously? Ако винаги се подхожда с мисленето „Няма алтернатива, това е най-доброто, което можем да имаме“, по-добре директно да си теглим куршума. Такава дива селяния по футболни гащета не помня да е имало О.о.

 3. Снежана Хайдарлиева каза:

  Нямало алтернатива.Един тъп, необразован, надут, глупав и страхлив охранител,които ръси глупост след глупост нямал алтернатива. И защо? Защмото парцалята така пишат.Срам.

 4. Donka Dzhendova каза:

  Ina Киш Toteva ,подкрепям те изцяло!Срамувам се,че ме управлява бездушен безсрамник.Алтернатива винаги има.В българия има достатъчно умни и мъдри Родолюбци.

 5. sash каза:

  На всички е ясно,че на родолюбците и кадърните хора не се дава никакъв шанс за изява.За какво кадърно управление говорим тогава?Искам алтернатива на гербаджиите.Искам алтернатива на червените муцуни,на сините мишки….Алтернативата уважаеми скоро няма да се появи.А Бойко който го е избрал,да го търпи.

 6. Pencho каза:

  На Бойко -мухо има поне седем милиона алтернативи!
  Всеки овчар от планината или порето ще бъде по- пдобър от него защото си знае мястото.
  Въпросът е – защо менториге на Бойко още го държат?
  ( е ясно е, че за някои тук този въпрос е свръхкомплициран)

 7. Bocko каза:

  Toва е олицетворението на нацията ни, така че по-добро на дали ще се намери…

 8. portokalena каза:

  Като се почне с едно „няма алтернатива“, „по-добро няма да се намери“…
  Ей ме – аз и ти и вие сме алтернативата. Защо да си мълчим, като поне можем да говорим и пишем правилно. Онзи и това не може, а не си затваря устата.

  Все ми се струва, че е крайно време гражданите да си потърсят правата…

 9. Polly каза:

  Никога до сега не ме е било срам Премиерът ни да се появава на международната сцена,представайки и защитавайки интересите на България, бил той Жълт, Червен, Син. Недопустимо е човек,в чиито ръце е съсредорочена толкова власт, да не може да говори правилен български, да прави фасони и да разиграва драми,когато не бъде попитат „правилните“ въпроси или му бъде поискана сметка от избирателите. Беше ми смешно от начало,сега ми е страшно. И не само на мен.Останалите представители на този кабинет,дори не мога коментирам без да ми се дореве.Магистралите,метрото и залаванято на престъпници НЕ са постижения,това ви е работата,драги Премиер, и не очаквайте да ви се казва браво за това,че понякога се налага да се покаже някаква активност.Трябва да надигнем глави,всяка алтернатива е по-ДОБРА.

 10. ранни записвания Дидим каза:

  поведението му въбще не прилича като за държавен глава, държи се грубо, нагло, цинично и дързко

 11. Не можело ,,скот да управлява хора“.
  Ами може.И ще продължи да го прави.
  И то най-малко още 5-6 години.
  Самостоятелно или в съюз с БСП.
  Зависи,какво точно ще предпочете електората на следващите парламентарни избори!

 12. justjulia каза:

  Слушам и гледам цялото говорене по случая, но най-важното е, че едно момиче го няма поради някаква абсурдна нелепица, момиче с възможности, с амбиции, с мечти – заради едни пари – огромна загуба не само за семейството, а за всички. Обществото ни е болно, ама много болно, затова колкото и да ни е мъчно, болното общество ще продължава да си избира болно управление.

  Алтернативата е промяната, която трябва да тръгне от всеки един от нас. Една птичка пролет не прави, ама ако заразява останалите, ще й се получи – е, поне се надявам, защото друго вече не ни остава.

 13. Хубаво е, че има разумно мислещи хора като вас. Но според мен, спасение няма. С години се видя, че всичките са еднакви, те даже не са противници. Червени, сини, жълти, зелени и какви ли още не. Всички си знаят номерата и се редуват да ни грабят. Всички обещават да накажат предишните и после не го правят. Защо ли? Защото всички са крадци и ограбват милата ни родина без да им мигне окото. На никой не му пука за хората, как живеят, как се оправят с мизерните заплати и пенсии, които не се покачват, за разлика от цените на всичко останало. Или ако решат да ги вдигнат пенсии и заплати го правят с 5-10лв и се бият по гърдите после. Всичко е една голяма манипулация, която за жалост вилияе на доста от населението. Младите и интелигентни хора бягат в чужбина или не им се занимава с политика, защото това се превърна в мръсна дума. Лично аз не виждам никакъв шанс за подобрение в близките 10 години. Дано да греша.

 14. Polly каза:

  Приятелю, добре би било да подадеш глава малко над повърхността,за да разбереш,че едва ли някой оценява работата на премиера, „само“ по този „незначителен епизод“,както ти многозначително го наричаш. Епизодите са много повече от един, много повече, отколкото в тази Англия,която така неловко ни цитираш(при това с „епизод“), на някого би му се разминало. Има причина хората, които се назначават на управляващи постове, да се изисква да бъдат ерудирани и то не що-годе,а до най-висока степен,драги приятелю.Ето, вземи за пример Дейвидчко Камерън, който забележи, уви няма физическите възможности на нашия снажен премиер, но все пак в парламента с ум се работи,не с мускули,нали така? Или може би греша,може би само на Бойко не му е било леко като премиер, а за другите е било песен?Не,не може да му се отрече,че с упорство използва безумно остарели похвати на Маркетинга, които за съжаление в неговия случай граничат с тромав популизъм,а с още по-голямо съжаление работят в едно общество на масово затъпяване,а не са ли взаимно свързани тези неща?
  Както и да е,ето въпроси, по които ти да помислиш,драги.А лаенето,приятелю,не им позволява на всемогъщите да се сметнат и за незаменими(на теория, а на практика КралИ Бойко никой не мож го изплаши).

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.