Да – да

Advertisements

Автор: nervousshark

Блогър-гурман, с интереси в политиката, соцално-икономическите процеси и хубавите храна и напитки

8 thoughts on “Да – да”

  1. В последно време вече не се учудвам на простотиите на Бойко Борисов. Много би ме учудила една умна приказка от него, а още повече – едно разумно действие, но не знам дали ще доживея подобно щастие. Въпросният се гласи да управлява следващите 100 години… Дали ще са достатъчни да се ограмоти?

  2. Може ли линк към това произведение?
    Наистина ми се иска да прочета дали има КОНКРЕТНИ идеи (дали ще са положителни действия в посока разрешаване на проблеми или негативни, използване на заплахи и натиск) или просто са новата версия на класическото „вервайте ми“.

  3. Кого ще върне пък той? Аз заради мошеници и мутри като него не искам да се връщам в България. И последното нещо, което искам да виждам и чувам, когато си дойда – е той.

  4. … Но сигурно ще бучи от всеки телевизор. Нямам търпение просто да си дойда по магистралата, която лично той е сътворил! И сега сериозно: колко точно ЕНЕРГИЯ е нужна, за да се абстрахираме от натрапчивия образ на този шумотворец и да си се съсредоточим върху важни за нас самите неща? Много шумове ми стават напоследък, но с приближаването към България тези шумове се засилват до непоносими децибели. Чудя се дали ще оглушея като стъпя на българска територия?

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s