Новините днес

Симеон Дянков стана победител във вътрешно-ведомствения конкурс за есе на тема „Защо (ми) е хубаво да ме подслушват“ в ожесточен спор със седем други министри. Очакваме победителя от подобния конкурс, провеждан в Народното Събрание, като отсега познавачи сочат за фаворити Искра Фидосова и Менда Стоянова.

Лексиката на Бойко Борисов и Вальо Танов пък ще залегне в новите езикови норми, подготвяни от прочути лингвисти от ГЕРБ. Баба Пена отказа коментар по темата.

Мирослав Найденов потвърди, че застреляното до Кости диво прасе е турски гражданин, преминал митницата нелегално, скрит зад 3 мастербокса китайски цигари. Доказателствата са събрани чрез използване на СРС.

Профсъюзът на шофьорите на такси в София на нарочна пресконференция декларира, че като единствени представители на гражданското общество в България таксиджиите ще продължат да протестират пред Народното Събрание. Заместник-председателят на сдружението каза: „Ми кво, те ни дерат кожите с данъци и осигуровки, то не остава лизинга да платиш и накладките, и зимните гуми, и разрешителните, и никой не ни плаща тока, абе втора ръка население сме един вид, ще се събираме на жълтите павета и ще блокираме, докато не регулират цените в наша полза да са 5 лева на километър, ние сме го сметнали, че е толкова. И да ни дадат по един буркан за предимство“.

Очаквайте следващата ни емисия.

Advertisements

Автор: nervousshark

Блогър-гурман, с интереси в политиката, соцално-икономическите процеси и хубавите храна и напитки

15 thoughts on “Новините днес”

 1. Дивото прасе е побързало да получи статут на бежанец по религиозни причини, преди България да е построила стена по границата с Турция в изпълнение на Шенгенските препоръки, но не е имало късмет, горкото.

 2. Ще почнат да ползват базуки помежду си когато се появи клиент ;-) Някои хора – бетер социалистите: вдигай данъците (цените), пък после търси балъци да ги плащат ;-)

  Аз бих предложил да се издава наследяем лиценза за такси и бройката да е ограничена – напр.10хил лиценза за таксиджии. Така ще стане реалност „Шофьор е моят татко/шофьор ще съм и аз“ На такси ще се качват толкова хора, колкото сега ходят при нотариус ;)

  Градският транспорт и търговците на коли и велосипеди ще ударят джакпота :)

 3. Друг вариант: лицензите ще се раздават със записване пред комисия :) Пръв по време, пръв по право

  Още един вариант: лицензите се продават на публичен търг

  Хайде да не спавам повече, но имам още идеи как да се избиват сами – петте лева са само първата стъпка в правилната посока ;-)

 4. прав сте, другарю! Държавата трябва да лицензира всичко – иначе всеки ще започне да прави каквото му скимне. Контрол трябва да има. И страх!

 5. Вдигнаха данъци и такси,цената на водата,на тока,на парното,на плодовете,на зеленчуците,на сиринето,на хляба,на месото и пр. и пр…Бият ни,стрелят ни,плашат ни,тъпчат ни,подслушват ни…момент,че ми паднаха гащите!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s