Асоциации и АБВ

Кофти асоциация в затворен кръг:

Алтернатива за Българско Възраждане -> възраждане ->  възродителен процес -> нарушаване на основните човешки права на голяма група хора -> геноцид -> БКП -> ДС -> ОКЗНИ -> Първанов -> Алтернатива за Българско Възраждане.

Злоупотребата с „възраждане“, „граждани“, „инициатива“ и подобни евфемизми в продължение на десетилетия води единствено до наслояване на негативна конотация върху им. Както и до съответните асоциации, например възраждане -> ДС -> злоупотреба с гражданските и основните ми човешки права.

Но понеже за доста хора тези свободи са едно доста размито и непонятно понятие, потънало в спомени за кренвирши и училищни забави, ще трябват доста шутове и труд, за да не могат зловредни намерения да се процъфтят зад красиви, кухи фрази.

Advertisements

Автор: nervousshark

Блогър-гурман, с интереси в политиката, соцално-икономическите процеси и хубавите храна и напитки

14 thoughts on “Асоциации и АБВ”

  1. Политическият цикъл на обмяна на властта и капитала май направи един пълен оборот за последните 21 години ;))) и вече е време за начало на нов цикъл! На останалите в БГту, честито!

  2. Кой ли още разчита на тази полит-гротеска-Първанов?Освен синовете му,1-2-ма, позакъснели да напуснат кораба,олигарси(ако още има такива)и шепа неуморни,предани и възторжени пенсионери(а такива,вероятно,ще се намират и след края наСвета иАБВ)…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s