Внимание – сексуалност!

В началото си помислих, че този пес иска кокалите от пилешките крилца, които най-блаженно си хапвах, докато изведнъж не ми просветна, че опастностите дебнат дори в такива на пръв поглед невинни ситуации. Този поглед, лекото памахване с опашка, мърдането на ушите – всичко това са ОПАСНИ скланящи жестове и  мимики, които имат за цел да ме въвлекат в една нова и досега неизпробвана от мен сексуалност – зоофилията (действието се развива в Пазадржик, бел. моя).

Сексуалността дебне навсякъде – в тревните площи, пред общината в Пазарджик, на мултимедийните екрани, сложени из целия град от некрофили и геронтофили, пред и в клетките с екзотични животни в окръжния зоопарк, и дори с птици и животни. Травестити дефилират пред училища и пенсионерски клубове, проститутки и нимфоманки агитират пред кметството, онанисти и мастурбисти се насочват сами към себе си, из целия регон се движат летящи тройки, четворки и други конфигурации, които предлагат своята сексуалност на всеки, който е склонен да я вземе, а педофилите и сводниците имат свои сдружения. Опастности дребнат дори от предмети, палта  и дрехи. Миг невнимание и цял живот фетишист!

Не, това не е сценария на новия 3D „Калигула“, нито е преразказ на петсериен хентай, а жадната фантазия на пазарджишкия окръжен прокурор Стефан Янев. Макар и явно човекът да страда от някакво разстройство, за което не трябва да му се подиграваме, той ще остане в аналите на юридическия хумор (и хардкор литературата) во веки веков. Амин.

Advertisements

About nervousshark

Блогър-гурман, с интереси в политиката, соцално-икономическите процеси и хубавите храна и напитки
Публикувано на коментар, политика. Запазване в отметки на връзката.

18 Responses to Внимание – сексуалност!

 1. Krijs каза:

  Ама не, вярно, виж как жадно те гледа! хахахахаа

  Забавното е, че думите са взети директно от неговото постановление почти буквално.

 2. legrandelf каза:

  Приходи ми се… не в Пазарджик, а в Джеймс Бонд без седмицата :)

 3. Събина каза:

  На мен ми се дояде пиле! Верно я заразно!

 4. longanlon каза:

  не си чела внимателно – травеститите не просто дефилират пред училища и пенсионерски клубове – те „демонстрират атрибутите си“

  • nervousshark каза:

   аммм, реших да ги спестя тези атрибути. въпреки че перуката и токчетата също са атрибут на всяка уважаваща себе си кралица :)

   • longanlon каза:

    подозирам, че не точно тия атрибути е имал пред вид прокурора – все пак кой за каквото си мечтае…

    • nervousshark каза:

     не искам да знам какво точно става в главата на точно този прокурор :))))

     • longanlon каза:

      толкова много подтисната сексуалност не съм виждал скоро. то не е подробно изброяване, то не е прилежна категоризация… явно човекът прекарва доста време в мисли за травестити и онанисти.

 5. Pingback: Tweets that mention Внимание – сексуалност! | Блогът на нервната акула -- Topsy.com

 6. Дарина каза:

  Благодаря за смеха… въпреки че свободното съчинение на г-н прокурора по-скоро спада към рубриката „Не е смешно, а е трагично“.

  • nervousshark каза:

   аз се вбесих първо, но после установих че този текст е толкова абсурден, че само доказва колко нужни и спешни са промените…

   • Дарина каза:

    Хем не мога да чета онзи юридическо-сексологичен шедьовър, без да се смея, хем си мисля колко ли хора от масовата публика са точно толкова невежи…
    И да, това положение е нетърпимо.

 7. blackbox каза:

  даааааааа…
  човекът си е дал зор да опише опасностите, дебнещи зад ъгъла на всяка улица, на всеки площад във всеки град на българия. и индиректно (макар и непълно) отговаря на въпроса, чието изясняване крещящо липсва в тескта на чл. 14 от прословутата наредба, а именно „как се изразява сексуална ориентация“. и понеже подобно обяснение в документа липсва полетът на фантазията е във вихъра си.
  а аз продължавам да си задавам въпроси, породени от споделената неяснота:
  – парадират ли чернокожите с цвета на кожата си, когато търсят равни права?
  – парадират ли с окаяното си състояние пенсионерите, търсейки справедливост за достойно съществуване?
  – парадира ли майка, бутаща детска количка в парка (все пак това дете, очевадно, се е родило от „правоверен“ сексуален акт между мъж и жена)?
  – парадира ли с хетеросексуалността си прокурор Янев, размахвайки високоморалния си показалец, в съседство до който (може би) е разположена брачната му халка (нали в нашия закон засега брак се сключва само между мъж и жена)?
  – проповядват ли „нездрава“ сексуална ориентация (по номенклатурата „Янев“) сексшоповете във всеки по-голям град?
  – сексуалната си ориентация ли демонстрира бабата в началото на погребална процесия, носеща портрета на починалия си съпруг?
  – 10-годишно момиченце, милващо коте дали не демонстрира „неестествени“ щения към горкото животно? а ако котето я близне по ръката педофил ли е?
  – ако травестит размаха ветрилото си през прозореца на колата това рамахване на „атрибут“ ли е? и демонстрира ли с този жест „неестествеността“ си?
  – ако прокурор „размаха“ мозъка си в официален правен документ и „развихри“ фантазията си на същото място това девиантно поведение ли е? или опит за замазване на скандал, чрез по-голям такъв? или пък поредна проява (след акуширането на чл. 14) на юридическа некомпетентност?
  – ако медии жадно предъвкват пикантни пасажи от прокурорско постановление и изплюват встрани абсурда на подобен документ проява на воайорство ли е? или на лош вкус? или просто си е избрана тенденция, без мисъл кому вреди?

  просто си задавам въпроси. сам на себе си. отговори от „съответното“ място не очаквам.

 8. Предлагам град Пазарджик да се преименува на град Развратград
  А прокурора… да го онодат мастиите…

 9. Dreamy каза:

  „В тази държава само разврат! Публичен секс до кадето ти виждат очите… всички да са по затворите, а този прокорорът от Пазарджик да стане президент!“
  И тогава той се събудил…

 10. bendyourcircuit каза:

  Така, така. Община Пазарджик „защищава“…

 11. Pingback: Внимание – сексуалност!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s