Внимание – сексуалност!

В началото си помислих, че този пес иска кокалите от пилешките крилца, които най-блаженно си хапвах, докато изведнъж не ми просветна, че опастностите дебнат дори в такива на пръв поглед невинни ситуации. Този поглед, лекото памахване с опашка, мърдането на ушите – всичко това са ОПАСНИ скланящи жестове и  мимики, които имат за цел да ме въвлекат в една нова и досега неизпробвана от мен сексуалност – зоофилията (действието се развива в Пазадржик, бел. моя).

Сексуалността дебне навсякъде – в тревните площи, пред общината в Пазарджик, на мултимедийните екрани, сложени из целия град от некрофили и геронтофили, пред и в клетките с екзотични животни в окръжния зоопарк, и дори с птици и животни. Травестити дефилират пред училища и пенсионерски клубове, проститутки и нимфоманки агитират пред кметството, онанисти и мастурбисти се насочват сами към себе си, из целия регон се движат летящи тройки, четворки и други конфигурации, които предлагат своята сексуалност на всеки, който е склонен да я вземе, а педофилите и сводниците имат свои сдружения. Опастности дребнат дори от предмети, палта  и дрехи. Миг невнимание и цял живот фетишист!

Не, това не е сценария на новия 3D „Калигула“, нито е преразказ на петсериен хентай, а жадната фантазия на пазарджишкия окръжен прокурор Стефан Янев. Макар и явно човекът да страда от някакво разстройство, за което не трябва да му се подиграваме, той ще остане в аналите на юридическия хумор (и хардкор литературата) во веки веков. Амин.

Advertisements

Автор: nervousshark

Блогър-гурман, с интереси в политиката, соцално-икономическите процеси и хубавите храна и напитки

18 thoughts on “Внимание – сексуалност!”

 1. Ама не, вярно, виж как жадно те гледа! хахахахаа

  Забавното е, че думите са взети директно от неговото постановление почти буквално.

 2. не си чела внимателно – травеститите не просто дефилират пред училища и пенсионерски клубове – те „демонстрират атрибутите си“

  1. аммм, реших да ги спестя тези атрибути. въпреки че перуката и токчетата също са атрибут на всяка уважаваща себе си кралица :)

     1. толкова много подтисната сексуалност не съм виждал скоро. то не е подробно изброяване, то не е прилежна категоризация… явно човекът прекарва доста време в мисли за травестити и онанисти.

 3. Благодаря за смеха… въпреки че свободното съчинение на г-н прокурора по-скоро спада към рубриката „Не е смешно, а е трагично“.

  1. аз се вбесих първо, но после установих че този текст е толкова абсурден, че само доказва колко нужни и спешни са промените…

   1. Хем не мога да чета онзи юридическо-сексологичен шедьовър, без да се смея, хем си мисля колко ли хора от масовата публика са точно толкова невежи…
    И да, това положение е нетърпимо.

 4. даааааааа…
  човекът си е дал зор да опише опасностите, дебнещи зад ъгъла на всяка улица, на всеки площад във всеки град на българия. и индиректно (макар и непълно) отговаря на въпроса, чието изясняване крещящо липсва в тескта на чл. 14 от прословутата наредба, а именно „как се изразява сексуална ориентация“. и понеже подобно обяснение в документа липсва полетът на фантазията е във вихъра си.
  а аз продължавам да си задавам въпроси, породени от споделената неяснота:
  – парадират ли чернокожите с цвета на кожата си, когато търсят равни права?
  – парадират ли с окаяното си състояние пенсионерите, търсейки справедливост за достойно съществуване?
  – парадира ли майка, бутаща детска количка в парка (все пак това дете, очевадно, се е родило от „правоверен“ сексуален акт между мъж и жена)?
  – парадира ли с хетеросексуалността си прокурор Янев, размахвайки високоморалния си показалец, в съседство до който (може би) е разположена брачната му халка (нали в нашия закон засега брак се сключва само между мъж и жена)?
  – проповядват ли „нездрава“ сексуална ориентация (по номенклатурата „Янев“) сексшоповете във всеки по-голям град?
  – сексуалната си ориентация ли демонстрира бабата в началото на погребална процесия, носеща портрета на починалия си съпруг?
  – 10-годишно момиченце, милващо коте дали не демонстрира „неестествени“ щения към горкото животно? а ако котето я близне по ръката педофил ли е?
  – ако травестит размаха ветрилото си през прозореца на колата това рамахване на „атрибут“ ли е? и демонстрира ли с този жест „неестествеността“ си?
  – ако прокурор „размаха“ мозъка си в официален правен документ и „развихри“ фантазията си на същото място това девиантно поведение ли е? или опит за замазване на скандал, чрез по-голям такъв? или пък поредна проява (след акуширането на чл. 14) на юридическа некомпетентност?
  – ако медии жадно предъвкват пикантни пасажи от прокурорско постановление и изплюват встрани абсурда на подобен документ проява на воайорство ли е? или на лош вкус? или просто си е избрана тенденция, без мисъл кому вреди?

  просто си задавам въпроси. сам на себе си. отговори от „съответното“ място не очаквам.

 5. „В тази държава само разврат! Публичен секс до кадето ти виждат очите… всички да са по затворите, а този прокорорът от Пазарджик да стане президент!“
  И тогава той се събудил…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s