Хаспел

Отскоро в София съществува Социален център „Хаспел“, различното място за за екологични, икономически, политически и социални алтернативи.

Днес присъствах на много интересна дискусия за алтернативните, независими медии, в която участваха представители на Индимедия и Блулинк, в която се размениха полезни мисли за развитието и изобщо за бъдещето на подобен тип медия. Винаги е важно да има една независима, различна гледна точка, която да помага на хората, пък и на журналистите в другите медии да видят и обратната страна на медала.

Интересна насока пое разговора и по темата доколко е важно да се интегрират в подобна медия различни инструменти, които да играят ролята на социална мрежа и платформа за самоорганизиране и обмен на информация.

Чудесно е, че от мътилката извират и подобни неща, а защо Хаспел – идея си нямам.

About nervousshark

Блогър-гурман, с интереси в политиката, соцално-икономическите процеси и хубавите храна и напитки
Публикувано на коментар, политика, софия. Запазване в отметки на връзката.

1 Response to Хаспел

  1. Самира каза:

    Поздравления .Преди няколко дена на 1 юни ( начи същия ден , малко след протеста срещу нападението на израелските военноморски сили срещу флотилията, превозваща хуманитарна помощ за ивицата Газа) посетих вашето местенце наречено хаспел, добре сте го направили, несъмнено мястото се нуждае от някои поправки сигурно, интересно ми е да знам за каква цел ще се използва. Желая успех за напред.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.