ВДНХ*

boyko borisov

100 дни фестивал на художествената самодейност, или как се управлява държава от мутро-пионерчета – рекапитулация на началото на новото българско правителство. Тъжно.

През последните три месеца се опитах да се въздържам от политически коментари, защото акълът ми не побираше как е възможно едно правителство, което е всъщност сбироток от дребни партийни кариеристи и странни лели да се занимава основно с пр-а на главата си, екзотични икономически идеи и почесване там, където не го сърби. Както и вероятно с някакви други неща, за които ще научим след 4-8-12 години от подхвърлен в нечия пощенска кутия доклад.

А положението е зле, става все по-зле и напролет ще ядем пъпки от дърветата и кашкавал, реквизиран от хасиендата на Банев.

* Выставка достижения народного хозяйства

П.С. Добре, че си имаме грипна паника.

Advertisements

Автор: nervousshark

Блогър-гурман, с интереси в политиката, соцално-икономическите процеси и хубавите храна и напитки

9 thoughts on “ВДНХ*”

  1. Нямам си на представа дали бате им Бойко ще изкара четирите години но пък като знам,че Опозиция(уж де) е разбойническата партия на Суека Станишев…Политическото отдавна катастрофира!Поддържа се една приповдигнатост с PR и се създава усещането,че нещо се върши.Накрая може и да сте прави!Дано не стигаме дотам!

  2. А, ще ги изкара, споко. Докато медиите представляват спа-център, в който ББ се е излегнал удобно в креслото и се наслаждава на обгрижването си, повод за тревога ще бъде единствено грипът. Аз такова слагачество май не съм виждала. Че то ББ само да си подаде обувката и веднага поне десет „журналисти“ залягат да му я ближат. Отврат.

  3. Това правителство може и да върши нещо, но има нужда от сериозна критика, иначе в този медиен комфорт и венцехваления ще се извратят безкрайно нещата.

  4. Наистина няма критики за това правителство и всичките му хвалби и по този начин хората не знаят, кое е истина и обратното.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s