СГП разследва Георги Угринов

Вчера се появи информация, че Софийската градска прокуратура разследва директора на Националния институт за опазване на недвижимите културни ценности (бившия НИПК, сега НИОНКЦ) Георги Угринов за престъпление по служба при издаване на положителни становища за строителство.  От Дневник може да се научи повече, въпреки че изнесените факти са малка част от това, което Угринов заедно с бившия министър на културата Стефан Данаилов успя да сътвори по време на мандата на Тройната коалиция.

Миналата зима (2008ма) писах нещо по повода.

Интересно какво ще излезе накрая и дали ще има възмездие за унищожаването на паметници на културата и за това, на което е заприличала съвременна България.

About nervousshark

Блогър-гурман, с интереси в политиката, соцално-икономическите процеси и хубавите храна и напитки
Публикувано на политика, софия. Запазване в отметки на връзката.

5 Responses to СГП разследва Георги Угринов

  1. Ей, дано, това ако стане ще е чудо!

  2. Pingback: СГП разследва Георги Угринов | Строителство и ремонти

  3. wed © gallia g. каза:

    Привет. Дори с малко закъснение се радвам да науча новината, благодаря за информацията. Корупцията в областта на културното наследство е явна и отдавна, и именно поради тази причина фактите са супер позитивни. Въпреки че няма повдигнати обвинения все още, започнало разследване във въпросната сфера е уникално събитие, нечувано до момента. С позволение, ето какво списвам и аз по част от проблемите, http://wp.me/psfcZ-qj. Поздрави от Wed.

  4. Макс каза:

    Аз съм абсолютно за това, всеки да си получи заслуженото, но както и повечето българи и аз съм скептик, относно правораздаването. Бях писал в моя блог (Пак ли народа за гъби…..?) за поправката в закона от 22.04.2009 г. С тези закони трудно някой ще си получи заслуженото.
    Поздрави.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.