божја казна

madonna

Днес на молебена за загиналите в Охридското езеро, на който са присъствали и Георги Първанов и Цецка Цачева Митрополит Николай е казал, че трагедията е Божие наказание, сполетяло България заради концерта на Мадона (проведен въпреки многобройните предупреждения от страна на БПЦ за апокалипсис и прочие, и то в деня на Св. Йоан Кръстител, за капак, антихристи и схизматици такива).

Информацията е от македонските медии, а въпросът е: защо трябва да търпим подобни глупости? И докога?

Advertisements

Автор: nervousshark

Блогър-гурман, с интереси в политиката, соцално-икономическите процеси и хубавите храна и напитки

12 thoughts on “божја казна”

 1. Аполитична е и вечна. Когато лежиш на заслуги отпреди векове и гледаш само собственото си благополучие сякаш останалият свят не съществува е така.А до кога?Докато в църквата останат да влизат само свещениците.

 2. много ми е интересно защо господ не ни наказва за силиконово-ботоксовите ни чалга-пачаври, а ни наказва заради мадона? изглежда господ обича чалгата.

 3. Този Николай го наблюдавам от доста време. Няма втори, като него в цялата БПЦ, макар, че доста архиерей се опитват да го стигнат. Сякаш е дошъл директно от развитото средновековие със специалната цел да ни плаши с ада! А виждали ли сте му трескавия поглед? Направо е за психиатрията, ако ме питате мен.

  Макар и най-младия митрополит, тоя тип е най-голямата консерва от всичките архиерей.

 4. Той не каза точно тъй. Точните му думи бяха: „[…]Дали не ни е дошла в повече радостта на 29 август, когато църквата призова да скърбим в тиха молитва за обезглавяването на свети Йоан Кръстител…?“ После допълни с думите, че „Бог се гневи на нашето неразумие“.

  Тоест, не е споменавал изрично Мадона, ама то си е речено, че който има уши, да слуша :)

  А младежът е кукувица. Пълна. Толкова далеч отвъд линията на нормалността е, че и Юсеин Болт не може го стигна, ако ще срещу него да бяга. Тъжно.

 5. Мерси за уточнението, Марфа. Направо се плаша от възможността тази психо-мутра да стане някой ден патриарх.

 6. Акулке, те и двете възможности са от гиздави по-гиздави. Или нашто Кирил ще бъде, или този. То просто… Ама не, думи нямам.

 7. Даа, след алтернативния синод на Фори Светулката, държавните мъже по мандат се изреждат да протежират абсолютни идиоти в БПЦ. Бат Ники е поредното доказателство за ненормалнок с платен отвън PR.

 8. Митрополит Николай май се прави на много божи човек и осъжда мадона но едва след като видя от другите страни че има протести и реши да си направи PR .Божиите хора по принцип са скромни но не и наш Ники който се закичи с часовник за 10 000 лв.Владиката за пореден път показа, че си пада по скъпите и лъскави играчки .http://bgbox.info/node/1738

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s