Вън, Гоце

goce-anti-nato

Гоце завел днес делегация на срещата на върха на НАТО. Гоце е отишъл да се поразходи, защото в момента ловът за кози, овци и друг дребен рогат дивеч е забранен.

Гоце викаше „Вън, Нато!“ съвсем доскоро, жалко, че поради доброто си възпитание НАТО не може да каже „Вън, Гоце!“.

Но понеже на мен, слава Богу, то не ми е чак толкова в излишък, спокойно мога да му казвам всеки ден „Вън, Гоце!“. Нямаш място тук. Съвсем скоро ще бъдеш пратен да пасеш отново козите, вместо да стреляш по тях.

В историята подлите, корумпирани и лъжливи доносници и предатели остават точно като такива, а не като „национални обединители„.

Advertisements

Автор: nervousshark

Блогър-гурман, с интереси в политиката, соцално-икономическите процеси и хубавите храна и напитки

14 thoughts on “Вън, Гоце”

 1. Недей така, Гоцето е добро момче, чувал съм че помагал на майка си да цепи дърва. Освен това е патриот. Знае че за Родината е най-добре да се слага на Руснаците, вместо да работи за собствените си граждани…

  Сега сериозно: абсолютно съм против национално обединение. Не искам да живея в държава, в която всички мислят едно и също. А от всички възможни национални обединения, това под знамето на Гоце ми е най-противно.

  Ако ме извиниш за израза: Сиктир!

 2. Смяташ ли че е удачно ДСБ да се коалират с такава откровено популистка партия като партията на Бойко Борисов от една страна и от друга страна с партия като СДС, която е раздирана от сериозни вътрешни противоречия напоследък?

 3. Смяташ ли че е удачно ДСБ да се коалират с такава откровено популистка партия като партията на Бойко Борисов от една страна и от друга страна с партия като СДС, която е раздирана от сериозни вътрешни противоречия напоследък?

  п.п нещо не ми излезе предния коментар, ако се дублират, изтрий го

 4. ДСБ не се коалират с ГЕРБ а ще управляват с тях след изборите. Ако не го направят, ще управляват БСП и НАПРЕД. Между ДСБ+ СДС+ГЕРБ и БСП + НАПРЕД + ДПС мисля, че е ясно, коя е по – добрата алтернатива

 5. „Напред“ е движение, образувано от ВМРО, ЗНС и Лидер – гювеч с дъх на енергийни интереси, ченгета, ДПС и БСП.

 6. В „Напред“ не бива да пропускаме и Любо Дилов-син и (предполагаме) внук на дядо си.

  Което за мен значи – с дъх на Антоан Николов.

 7. Яне трябва да са във ЗАТВОРА ФУТБОЛНИТЕ БОСОВЕ ЩОМ НЕ ПРАВЯТ ОСИГУРОВКИ И КРИЯТ ДАНЪЦИ, ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВА ЗАКОНА ВЪВ БЪЛГАРИЯ ОТ ВСИЧКИ, ТОВА ИСКАТ ВСИЧИ БЪЛГАРИ

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s