Колко удобно, да

Еленко е пуснал поредната манипулативна простотия на 24часа след влечугите на Зюмбюлев, а Григор ме е изпреварил с поста си Удобно, в който казва „Колко удобно някакъв кретен да отвлече автобус и после да се окаже, че имал блог. Колко удобно това да се случи баш когато се обсъжда следенето на Интернет от МВР. Колко удобно е да си имаме журналисти, които да творят умотворения като „Блогърът с пистолет“.“

Когато блоговоте в България са една от малкото медии, в които се изразяват независими позиции. Когато в Интернт хора успешно с обединяват с някаква цел. Когато…

П.С. Преди много години вестник от същата група излезе със заглавие „България (разбирай Костов) уби дете“. По тази логика сега какво би трябвало да е – „България (разбирай Станишев-Доган-Сенилкобурготски отвлече автобус“?

Е не е.

Advertisements

About nervousshark

Блогър-гурман, с интереси в политиката, соцално-икономическите процеси и хубавите храна и напитки
Публикувано на коментар, политика. Запазване в отметки на връзката.

10 Responses to Колко удобно, да

 1. Marfa каза:

  Всъщност, както знаем, Костов е виновен :Р

  Недей да си образуваш нерви :)

 2. nervousshark каза:

  Просто ми омръзна вече от подобни гадости в тази държава.

 3. Marfa каза:

  И на мене. Тоест, баси честно журналистиката, дето я имаме. Когато човек чете/слуша излиянията им, добива впечатлението за човек, който е запознат с кампютърите само от избраните съчинения на Тодор Живков и някак е успял да припознае тези дяволски машинки за изобретение на самаия сатана.

  Преди месец слушах по телевизията обстоен репортаж, посветен на вредата от интернет. Оказа се, че от седене пред компютъра можеш да се разболееш от всичко, описано в медицинската литература. От шизофрения, та до каквото си избере човек. Очевидно кесенето пред телевизора е по-полезно… И ето и логичния завършек – блогър отвлече автобус. То утре, както е тръгнало, блогър може и човек да убие! Ма мола ви съ, както се казва.

 4. Пламен каза:

  Мани, тя статията можеше спокойно да бъде подписана от „Журналистът без мозък“.

 5. Пука ли ви, че има блог?
  Какво, като има блог?
  Нали онзи, който уби с шутове Стоян Балтов, е специалист по топлоизолация, да не би всички топлоизолатори да са убийци?

 6. Лиляна каза:

  Че кога 24 часа е бил нормален вестник, и Труд и др.
  Всичко, което се мъчи да надигне глава да се мачка – явно такава е директивата.
  И ако трябва обобщя – успяват гадовете. Но пак Костов е виновен:(

 7. Acnapyx каза:

  Въпросът е в използването на такива манипулации, за да си организират следене на всичко – блогове

 8. Acnapyx каза:

  Ох, без да искам натиснах публикуване, така че ще продължа още малко.

  Това не е некадърност на хората от „24“ – това е откровена манипулация, насочена срещу Интернет и пишещите там. Не за друго, а защото не са контролирани. Те могат да изкажат свободно мнението си, което в очите на властта и подопечните й медии изглежда ужасно. Как така ще се публикува нещо, без ние да имаме последната дума?

 9. Логически какво се получава:
  Човек отвлича автобус. Отвличащите автобуси са престъпници. Човекът отвлякъл автобуса е блогър. Заключение: блогърите са престъпници.
  Извод: я да им следим на блогърите комуникациите!!!
  Елементарно, Уотсън!

 10. Nikola каза:

  Блогърите са тайна секта, която се занимава с опасна високотехнологична черна магия. Никой не знае как точно работи въпросния „интернет“ но е ясно, че не му е чиста работата. За разлика от хартиените медии, блоговете са пълни с лъжи и измислици, с насилие, порнография и неморални истории.
  Не е изненада, че те започнаха да отвличат Българи и да убиват хора. Сигурно правят и канибалски оргии. Няма да се изненадам ако и сестрите Белнейски са жертва на „блогъри“.

  Тези хора, в голямата си част са врагове на народа. Критикуват народната власт, слагат фалшиви „връзки“ към „сайта“ на правителството, организират демонстрации и убиват малки котенца за удоволствие. Никой не знае кои са точно тези „блогъри“. Те се крият зад измислени псевдоними, които всяват страх: акули, крокодили, дзверове, Пламеновци и Радановци. Опасността, която създават за държавата не е малка и не бива да бъде пренебрегната с лека ръка. Затова и имам предложение към министър Миков: да говори с wordpress и blogspot и да ги помоли да спрат всякакъв трафик от и до България. Време е на тази лудост да се сложи край!

  П.С.: Автобусният терорист вероятно има и мобилен телефон и пощенска кутия. Мисля че за да предотвратим подобни инциденти за в бъдеще, трябва да създадем специално звено в МВР което да подслушва *всички* мобилни разговори и да чете *всички* писма. Имайки предвид съдържанието на пощенската си кутия, господата от МВР бързо ще научат наизуст каталозите на Кауфланд и Мосю Бриколаж.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.