Провал

Голям провал!

Само да вметна обаче – всички имаме пръст в тая работа. Има нещо, наречено „мълчаливо съгласие“.

Следващия път по избори тези, дето сега вдигат много шум да не се окажат пак за челядинки в гората, защото само с мрън-мрън нищо не става.

Advertisements

About nervousshark

Блогър-гурман, с интереси в политиката, соцално-икономическите процеси и хубавите храна и напитки
Публикувано на коментар, политика. Запазване в отметки на връзката.

20 Responses to Провал

 1. Bruno каза:

  Ето как ги виждам аз нещата. Почваме наред.

  Провал е готово. Следва корупция.

  След това ше решим.

  ’97ма имаше своите улични барикади. ’09та ще има своите Виртуални барикади

 2. Selene каза:

  Гугъл бомбата пробачка, гледам. :)))
  Иначе, и уличните не биха били излишни, ама нещо нямаме човешкия ресурс като гледам. :(

 3. nervousshark каза:

  Какъв беше лафа – хора има, човеци няма?

 4. Jaguar каза:

  Тия с челядинките, ако толкова се натискат, да хвърлят едно око на постоянно течащите обява за бране на гъби в Англия.
  Там може и да добият впечатление относно що е то работещи институции и на връщане да си довлекат задниците до урните…

 5. Selene каза:

  nervousshark , не ми беше това мисълта. Имах предвид, че сме недостатъчна численост на площада. :)

 6. Ще ми обясните ли как става номера с търсачките, че изобщо нямам идея :(

 7. Marfa каза:

  Балтазаре, отиваш на адрес http://www.google.bg

  Пишеш в полето за търсене думата „провал“ и оттам директно попадаш на сайта на правителството. Туй то.

 8. nervousshark каза:

  Селен, и аз имах това предвид :)

 9. kanew каза:

  Интересно , отиваш на http://www.google.com/search?hl=en&q=провал&btnG=Google+Search&aq=f&oq=
  и там същата работа.
  Туй то.

 10. Това го видях вчера или онзи ден, но как се получава? Не ми се вярва правителството да си е описало сайта с „провал“

 11. nervousshark каза:

  http://oggin.net/vile/failure/
  Тук май е обяснено най-добре как става номера.

 12. Аха, значи на „садизъм“ ще излиза МВР :?

 13. kakavida каза:

  Бел. Нервната акула: оставям този коментар заради плурализма, каквото и да означава последното
  Проваааааал.
  Какъв кеф, да осереш собствения си държавен ГЕРБ, да го провърнеш в посмешище и да се кефиш колко си велик, ато защитаваш паче и онези, които също серат отгоре ни публично – справка кенефа на Черни.
  Наистина как да не отидеш за челядинки в такава държава? В държава, която се самоотрича и себеунищожава?
  Как да не хванеш гората с партии които направиха с Църквата, това, което са правили до момента единствено османците? Защото ако днес СПЧ ни осъди да признаев втория си синод, като с тома ще обречем българското православие на тотална институционална изолация – такова е мнението на вселенския патриарх, защото поведението на Ѝнокентий не е канонични, та онези ако ни осъдиха, то е защото ВАС вече е регистрирал полуСинода на Инокейнтий, по партийно пристрастие, а не от гледна точка на държавен и национален интирес.
  Но когато си полуучен, полуинтелигент, полудемократ, полуреволюционер, полумлад, полупартийно необвързан….какво друго освен да си и с поведение на държавен полу…идиот. Толкова за акциите с „проваления“ ГЕРБ, от която мнозина се кефят като маймуни получили банан.
  Срамувам се, но не от герба си, а от започналата електронна война срещу Държавността, България и Народа, който не е задължително да е любител на челядинките, но с такива полу…хомуси, какво друго му остава?!
  Дерзайте, белки осмислите, че промяна се прави с програма, държава се уважава, а привителствата свалят с избори, а не с барикади, които водят до нови и нови такива – изучените, а не полу, познават историята на революциите и ще осмислят какво казвам, ама те стават все по-малко в Държава, която се кефи 24 часа, че един полунормален и полуидиот с „извинете“ отлвякал автобус, други новини в полударжавата – осрали сайта на правителството….Тъпо, срамно и безперспективно, полуборци.

 14. Marfa каза:

  Аз малко трудно разбрах коментара на какавидата. Доколкото схващам, не й (му) харесва акцията с провала. То и на мен не ми харесва де. Вижда ми се донейде детинска една такава. Но станалато – станало. Поне е показателна и внася малко разнообразие сред фенките на Станишев, стиснали литературното му произведение в треперещите си ръце.

  Това, което разбрах от коментара обаче, ми дава основание да охарактеризирам автора му като полуграмотен. Това не е проблем, много полуграмотни и дори неграмотни личности всъщност са чудесни хора. Не ми е проблем и това, че авторът се сърди, че някой е осрал ГЕРБ. Тъй като пише паралелно както ГЕРБ, така и герб, си вадя заключението, че се сърди дето не му харесваме партията.

  Кенефа на Черни също не ми харесва, но не ми харесва и траурното платно, което по изрично българско настояване беше метнато върху въпросното… ъъъъ… произведение. Липсата на карамфил и некролог доста натежава.

  И дотук. Да живее плурализъма, доло комонизъма.

  И, Акулке, не си образувай нерви ;) (Хехе, кой го казва, а?)

 15. Аз пък не разбрах кой е осрал ГЕРБ-а ?

  http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.government.bg%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0

  Само 919 грешки на началната страница.

 16. nervousshark каза:

  Ако изобщо може да се разбере какво казва лицето „какавида“…

 17. Калоян каза:

  „провал“ си е хубава дума, … а „корупция“ ?

 18. ньньэсаь_kakavida каза:

  Относно плурализмът, акулке, горното наименование е също плурализъм – кеф ти на български кефти на латиница, но все едни и същи букви и така от какавида става ньньэсаь….неразбираемо или почти такова. Плурализмът не е спазване на някакво правило, щото така са те учили на семинар на някоя партия, а състояние на духа, впрочем.
  Дали да живее КОМОНИЗЪМА, не си струва да се вмъкват в 21 вековните ни дела скелетите от гардероба, а осирането на ГЕРБау то си е такова, акули и цаци?! Когато отговорно наречеш провал страницата на държавата си с герба, не таковаш правителството, а самия себе си. Това както е известно е характерно за определена възрастова група, когато се приема за нормален етап в развитието на мъжката, най-паче, сектуалност.
  Това имах предвид, отговарям на тякой който не разбрал защо пиша ГЕРБ с големи букви, не порази гняв от отхвърлянето на партията ми – що ли се надявам, е културата на новата генерация е вече по-слабо догматично политизирана, та относно тази партия, не си спомням коя е. ГЕРБ обаче има в онова, което назовавате „провал“ и този тип полуистински акции и полуистински революции са с стила на тълкованието на един възрожденски деятел, че РЕВОЛЮЦИЯ е българско слово, понеже иде от РЕВЕ во УЛИЦА. Оказа се, че силно греши, реването се оказа не на мода, виж през 97 с ПОДСКАЧАНЕТО се получи по-страховито, а сега?! Полу-реване….Това е, цаци, страховити сте само чат-пат и полу…Организирайте си партията, ако не се го сторили, създайте система различна от корумпираната финансираща се от продажба на дрога днешна и дейрзайте тогава да РЕВЕТЕ во УЛИЦАТА.
  Акулке, не ме рецензирай, за да може да ЖИВЕЕ ДЕМОКРАТИЧНОСТТА И ПЛУРАЛИЗЪМЪ, както би казал един варден от ББ чиляк от НАРОДА.
  И последно – КОЙТО СЕ УЧИ – ТОЙ ЩЕ СПОЛУЧИ.
  А обвиненията з полуграмотност – пропускам ги, ако има грешки в текста, те не са от липса на такава, а поради това, че бързам – времето нали вече е пари, макар и да не е НАШЕ, както някой си бе повярвал в началото на драмата на преходното време.
  Поздрави на цаците от мен – ньньэсаьшь ili kakavidata

 19. nervousshark каза:

  Олеле, още нещо такова и те хвърлям в спама.

 20. Бате, хубави ги нареди какавидата.
  Хайде да видим следната ситуация. Идва месец юни, бат Бойко или Иван Костов печелят изборите, правят правителство, цъкваме в Гугъл един „провал“ и какво виждаме? говърмънт.бг
  Приказка нали? Айде след „садизъм“ за МеВеРе да турнем нещо за президент.бг, да сложим думичка и за парлиамент.бг. Остана ли нещо? Май само Конституционния съд да понаакаме и Омбудсмана.

  Ей ти интернет революция от класа ;-)) Янките поне го направиха тяхното срещу г-н Храсталаков, а не срещу Дъ Уайтхаус. Пък както искаш ме разбирай

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.