Назад с „Напред“

Протестите и шествията в подкрепа на отварянето на блокове 3 и 4 на АЕЦ „Козлодуй“ са организирани от движение „Напред“. Ами че кой друг? „Атомремонстрой“ на Ковачки ще се налапа допълнително, пък и Каракачанов и Личев ще изкярят по нещо, че знае ли се, не се ли знае кой ще влезе в следващия парламент.

Общо-взето нещата са такива – Гоце и Станишев получават своето от север за отварянето, Ковачки получава още държавни поръчки, куп посредници по вноса на ядрено гориво от Русия правят луди пари, Каракачанов и Личев при отличен успех и добро поведение правят още един мандат в парламента, а ние плащаме 600 000 000 на ЕС.

Чудна схема, нашите хора добре ги владеят такива.

Назад с „Напред“ към светлото минало!!!

Advertisements

Автор: nervousshark

Блогър-гурман, с интереси в политиката, соцално-икономическите процеси и хубавите храна и напитки

7 thoughts on “Назад с „Напред“”

  1. Аз не вярвам, че някой ще позволи отварянето им. Манипулациите край нямат, много хитро, няма що – шествия и протести от „Напред“. Заглавието ти ме разсмя, напомни ми на една плевенска погребална агенция, основана явно от изключително начетени хора. На бусовете им с големи букви се мъдреше „С агенция Хадес – към рая“ :)))

  2. И аз не вярвам да стане, но някои хора ще натрупат политически дивиденти от това.
    А ако стане – други ще натрупат много пари на наш гръб. Олигофрени бол, а аз вече в нищо не вярвам.

  3. Всичко е предизборен шум и популизъм – всички са наясно, че никой няма да им позволи отварянето, а и едва ли някой знае колко е технологичното време. Друго е непростимо – въпросната АЕЦ вече 2 години плаща заплати на хора да не правят нищо и това е калкулирано в цената на тока.

  4. В някои неща сме number 1. Първата страна на която и спряха парите от еврофондовете, първата страна която иска да я махнат от чехската инсталация в Брюксел, първата страна която върви с широко затворени очи към замразяване на членството в ЕС и т.н.

  5. О, тоя цирк със „Спряха ни газа, пуснете ни АЕЦ-а“, е уникално долнопробен. Искането да се рестартират блоковете на Козлодуй е все едно някой да каже: „Понеже има недостиг на захар, хайде да увеличим добива на риба“. Така де, птицефермата в Слънчево ако можеше да пригоди инсталацията си за работа с ток, нямаше сега да е пред колапс и дори още утре да заработи Белене, това няма да й помогне по никакъв начин. Само бегъл пример.

    Не че умрях от щастие като ни спряха АЕЦ-а, ама и това сега, дето става, е отвъд мен да го разбера.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s