Есенни

Напоследък нямам време за нищо, но пък странното е, че слушам музика повече от когато и да е било тази година. Flying Lotus, Late of the Pier, Gaslamp Killers, Sun Moon Kill, The Whitest Boy Alive, Bodies of Water, Fleet Foxes, Antony and the Johnsons, Abe Vigoda, The Editors, сбирщината Hollywood, Mon Amour и насипни парчета. Вече ми е есенно, с прилежащите настроения, които си искат и своята музика. Инди фолк като задължителен елемент и всичко останало, което може да прилепне.

Дочитам „Нощ в Лисабон“ на Е. М. Ремарк. Късно вечер, когато очите ми вече се слепват и не знам дали аз сънувам, или действието поема по някакви странни пътища.

Отново не гледам сериали. Камърън се бъгна, може би и аз.

Пак задръствания, по-задушаващи от всякога, понякога мисля, че ще откача като Майкъл Дъглас в онзи филм. Наоколо се усеща лек дъх на паника, което е нормално, тъй като секторът, в който работя, може да го отнесе много яко от каквато и да е било криза.

Този блог става по-личен някак си, не ми се пише за това, което става наоколо – нито за обръчи и трупове, нито за поредното уволнение на Малинска, нито за арогантността и безочието на тези, които галено наричаме „управляващи“ и които всъщност са част от нас.

Искам да е лято, на друго място.

Снимка Крис.
Advertisements

About nervousshark

Блогър-гурман, с интереси в политиката, соцално-икономическите процеси и хубавите храна и напитки
Публикувано на разни. Запазване в отметки на връзката.

2 Responses to Есенни

  1. lynn каза:

    „Нощ в Лисабон“ е страхотна книга, от тези, дето само като им чуеш/прочетеш заглавието, ти става топло и уютно като при среща със стар приятел. А тази есен нещо не е като другите! Изтощена е някак, преждевременно изживяна… Или моята поне :)

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s