Гнусни компоти, пардон комплоти

Днес от по-добрите медии научаваме, че по искане на кмета на София Б.Б. страхотната агенция ДАНС ще разследва защо служителите на фирмата, концесионер по почистване на столицата напускат или не се явяват на работа (не разбираме точно какво). От страна на ДАНС на срещата е присъствал самия шеф Петко Сертов, новия М., човек с потайно минало и още по-потайно настояще, поне що се отнася до свършената работа.

Повод за разследване на гнусния комплот, който цели омърсяване на столицата и дискредитиране на кмета са секретни снимки, документирали как съмнителен джип минава покрай кофите за боклук и лепи стикери „Гарантирано от ГЕРБ“. Вероятно зад всичко това стои Европейската Комисия, която е чакала удобния момент акцията да съвпадне с доклада за състоянието на България. Демек, трябва да се удари от няколко страни.

Версиите, че работниците напускат, тъй като в строителството получават по-добро заплащане, са отхвърлени.

В блога на Капитал напомнят, че „към този момент ДАНС е поела ангажимент да разследва и други казуси застрашаващи националната сигурност. Такива са например проблемите в ЦСКА, докладът на ОЛАФ, кражбата на суровини в Кремиковци, слуховете за фалит на Първа инвестиционна банка (тръгнали от форума на bgmamma), слуховете за авария в АЕЦ Козлодуй и слуховете за замърсяване на водата в София…“ и че за разкриване на заговора могат да бъдат използвани срс-та и белязани торби за боклук.

Пак съм без думи, ама това пак е, защото ми е беден речника.

Реклами

About nervousshark

Блогър-гурман, с интереси в политиката, соцално-икономическите процеси и хубавите храна и напитки
Публикувано на политика, софия. Запазване в отметки на връзката.

One Response to Гнусни компоти, пардон комплоти

  1. elitsa mateeva каза:

    имаше един лаф: „бедна ни е фантазията“-май в това е проблемът :) ДАНС прибра и един мутрафон днес…който преди време показваше бицепси и татуси, докато се перчеше с пура в уста пред зрителите на btv… скоро да чакаме ДАНС и нас да прибере-поне да става купон…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.