Ценностите на Гоце и запалката на Вълков

Гоце днес мъдро заявил че „общество, в което идеалът е не генерал Владимир Вазов, а генерал Атанас Атанасов, трябва сериозно да се замисли за своите ценности“. Освен това дебатът или разправията, свързани с МВР, вече падали на много ниско ниво. Е как да е по-високо нивото с Манекен Пис и другарчетата му, които, както се оказва даже не могат да говорят правилно.

Страхотно изказване, явно включваме по-тежката артилерия в опит да спасим компроментирания министър Петков.

В същото време Виктор Вълков (за който не знае, от клуба по шев на гоблени „Монтерей“) обяснява как на Румбата му е излязъл прякора Запалката и как защото са честни, не помогнали на партийна другарка на изборите в София: „трябваше да обядва, минах да го взема от министерството, той беше леко възбуден, разстроен. Попитах го защо. Той ми каза: “Моята колежка Дончева беше тук при мен преди малко и поиска да използвам влиянието си в кръга “Монтерей”. За братя Галеви и разни други такива сиви бизнесмени, Румен Николов – Пашата и прочее – та да употреби той своето влияние, което тя предполага, че той има, за да я подкрепят на предстоящите местни избори. Той отказал. Аз му казах, че е сгрешил, според мен – “защо ще ядосваш тази своя партийна другарка. В края на краищата, може да обещаеш, пък дали ще го направиш, е друга работа”, посочи още Вълков. Той потвърди, че “колежката Дончева” е настоящият депутат от Коалиция за България Татяна Дончева. “Първото име на Дончева е Татяна. Нея не съм я кръщавал. Какви са мотивите й – не мога да кажа“.

 Става все по-интересно за зяпане. 

Update: Премиерът Станишев прави изказване, което завършва с думите: „Аз не се изненадвам, че политическа партия като ДСБ, която последователно пречеше на интеграцията на България в ЕС, се ангажира пряко с този скандал, но съм неприятно изненадан, че политици от партията ГЕРБ, които винаги са заявявали, че за тях МВР е нещо важно, активно участват в тази кампания. “ Добре, че беше ДСБ да попречи на интеграцията в ЕС, че и Костов, ако бяхме оставили другаря Виденов и БСП начело на държавата, сега щяхме да сме първи по икономически показатели в Европа.

Срам, срам… и мъка. Направо не знам къде живея.

About nervousshark

Блогър-гурман, с интереси в политиката, соцално-икономическите процеси и хубавите храна и напитки
Публикувано на коментар, политика. Запазване в отметки на връзката.

5 Responses to Ценностите на Гоце и запалката на Вълков

 1. Димитър каза:

  Костов и на интеграцията с НАТО пречеше, а Гоце не е участвал в митинги срещу НАТО, не помниш ли?
  Между другото, дали и др. Станишев като виден БСП функционер не е участвал в митингите против НАТО през 99-та?

 2. гравитон каза:

  Госпожи и господа, хайде да не забравяме, че той и д-р Хавиер Солана е бивш социалист
  http://www.setimes.com/cocoon/setimes/xhtml/bg/infoBios/setimes/resource_centre/bios/solana_javier

 3. ззк каза:

  гравитон,хайде да пишем тук по зададената от автора тема.
  Бившите социалисти не са забравени.

 4. nicodile каза:

  Няма лошо в социал-демокрацията разбира се- в недотам корумпирани общества работи добре. Но в нашия случай не може да става дума за никакъв социализъм, просто за един престъпен клан, който продължава да управлява страната. Странно е, че дори другаря Станишев нервничи, той най-много би спечелил, ако Запалката си отиде понеже най-сетне би получил някаква власт в собственото си правителство.

  Разбира се, Иван Костов е виновен тъй като той дестабилизира МВР изкарвайки на показ… истини. Но в крайна сметка истината ли е по-важна или мирът на тройната коалиция, която ни вкара в Европейския съюз, оправи пътищата, образованието и здравеопазването и ни спаси от корупцията? Мисля че отговорът е ясен другари.
  Ох, Акуло Нервна, лекуваш ме от носталгия с тези постове… ама е тъжно.

 5. nervousshark каза:

  @Димитър, все забравям постиженията на другарите. Тюх, да ми се не види!

  @гравитон, в интерес не съм спомеала нито веднъж думата „социалист“. Това, че смятам че БКП/БСП/ДС е отговорна за нещастията, които сполитат страната ни, не значи че смятам „социалист“ за обидна дума по-принцип. Всеки има право на някакви политически убеждения, но не и да извършва престъпления.

  @nicodile, другарят Станишев е толкова оплетен, че няма как да не го е страх. И как така не ти е носталгично след всичко това, виж колко е прекрасно, просто текат оздравителни процеси!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s