Защо Гоце не стигна до Мексико?

Да продължа темата за кретенското пътуване на президента и антуража му до Азорските острови и назад. Има нещо много странно във факта, че делегацията така и не достига до Мексико, както е предвидено. Отменя се цяла президентска визита заради повреден самолет, като обичайната практика в такъв случай е да се изпрати друг такъв – или от България, или от приемащата страна. Димитър спомена в коментар, че правителствения авиоотряд има и Фалкон (а сигурно и други самолети), който спокойно е можел да побере най-важните хора от групата и да ги закара до Мексико, но не – всички вкупом се връщат със същия самолет, което противоречи на всякакъв здрав разум, протокол и каквото друго се сети човек.

Защо се получава подобно нещо? Надявам се да има разумен отговор. Също така се надявам да не се направят неразумни покупки за нуждите на авиоотряда. Не мисля, че разнасянето на слугинаж из цял свят е най-важното нещо. Аман от комплексари.

Advertisements

Автор: nervousshark

Блогър-гурман, с интереси в политиката, соцално-икономическите процеси и хубавите храна и напитки

3 thoughts on “Защо Гоце не стигна до Мексико?”

  1. За да съм по-прецизен – Фалконът има обхват 3000 морски мили (една миля 1853 метра) с 8 пътника. Ту 154м с пълно натоварване – 2100 морски мили, с пълни резервоари – 3600 морски мили. Първанов е щял да има второ зареждане в Бермуда, което е на около 2000 морски мили от Азорските острови. Интересно ми е освен шефа на президентския кабинет, министъра на икономиката и Гоцевица кои други са били в официалната делегация?

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s