Никога повече продукти на „Белла България“

bella.jpg

Собственикът на „Белла България“ си е платил за удоволствието да убие защитено животно от изчезващ вид. 60 000 долара, за да застреля бяла мечка.

leading_2138_bg.jpg

Аз лично не смятам повече да купувам продукти, произведени от фирмата, собственост на господинчото с големите комплекси. Както предполагам, ще направи и всеки нормален човек.

Да не говорим, че са гадни.

Бойкот.

Търговските марки на „Белла“ са:

trade-1.png

Снимката най-отгоре е на stoilov.

Ъпдейт: Същото лице е отговорно за жесток побой над служители – Шефът на фабриката за кроасани “Съни” налагал с палка и маркуч подчинените си 

Advertisements

Автор: nervousshark

Блогър-гурман, с интереси в политиката, соцално-икономическите процеси и хубавите храна и напитки

180 thoughts on “Никога повече продукти на „Белла България“”

 1. Аз така и не употребявам боклуците му, освен корите за баница.
  Не ми е ясно тоя с какъв акъл го е направил това?!?!?! За голям мъж ли се има? Големия мъж оважава света, в които живее, а не се мисли за негов господар.

  1. Уважава*.
   И изобщо потвърдена ли е тая информация? нещо ми се струва доста нелепо някой да си позволи нещо подобно, колкото и пари да плати, без да го подгонят разни природозащитници и т.н. … все пак е противозаконно.?

   1. Не,ни най-малко не е потвърдена.Не го защитавам в никакъв случай,но след като проучих малко видях,че тази екскурзия струва около $20 000 и е напълно законно.Не е хубаво да постваме непотвърдена информация,защото така с нищо не се различавате блоговете от жълтите вестници.Сорс:
    http://www.northwoodsadventures.com/PolarBearHunt.htm

     1. Не законно е. Защитени животни дори и да си платиш е незаконно да се убиват. И да ако има доказателства и в затвора ще го вкарат. Ма не в България де!

   2. Този човек безнаказано убива народа с продуктите си бавно и сигурно, защо ви учудва арогантната му демонстрация?

  2. прав/а си..големи мъже с малки “комплекси“..платил..да беше дарил някой лев на някой дом за сираци..мразя комплексари които се имат за голямата работа.

   1. Нито е плащал, нито е убивал каквото и да е , но всеки тарикат може да го изработи, защото знае за масовото тъпоглавие, и първосигнално мислещо съсловие. Елементарна конкурентна игра .

    1. Вярно е,работих за него и няколко човека от охраната му са ми приятели и са ми разказвали защото са ходили с него по задължение.Обикаля из целия свят и избива екзотични и защитени животни.Разказваха ми за Африка за някакъв гепард,че застрелял от засада и др. Има свидетели и информацията може да бъде потвърдена.

    2. Един от малкото мъдри коментари. Много ми е интересно, колко е лесно да се пусне някакъв „кьорфишек“ и се съсипе не едно достойно име…

  3. Той е голям мъж с голям П*НИС… АМА БАШ ГОЛЯМ, КАКТО СИ ТРЕБЕ. Затова той може да убива мечки. Заради големият си мъжествен фалос

   1. Ами да си беше клъцнал фалоса и да си го сложи там дето слънце не грее, пак щеше да се прочуе, вместо да трепет бели мечки

   2. Ти пък кога му премери оная работа? И тоя ли е поредния гейтак с пари? Не бих се учудил ако си някой от подопечните му дето му го тръскат след пикане!

 2. Абе оказа се, че мечката е законно застреляна, ама ПР кампанията си е живо публично самоубийство ебаси. Аз ако бях на мястото на тоя шеф щях да уволня целия ПР отдел задето е пуснал тия кървища по вестниците, че и се хвали с тях!?!?!

   1. Това значи че плащаш 60к за да могат да живеят други мечки след нея , т.е едната се жертва за други мечки , които ще бъдат гледани след нея .И не прекалявайте с драматизма защото това дори е добро дело ! Просто както винаги сте тъсногръди и гледате само едната страна !

    1. Тесногръд си ти, глупако! Ако искаше толкова да помогне можеше да плати 60К на въпросното правителстео или фондация и да НЕ застреля мечка… Тогава щеше да е добро дело…

     1. Странно защо не обсъждате например хората в Африка, които работят за по малко от 50 евро на година на плантациите за памук,и умират на тях,хиляди на година за да можеш ти да си цапаш гащите с изпражнения създадени от съдбите на онези хора,а обсъждате една умряла мечка , смъртта на която ще бъде начало за нови малки мечета.Лицемери такива…хора се избиват ежеминутно за да могат да живеят други, но това не го виждате , , защото сте абсолютни лицемери и тесногръди!

      1. Защото, приятелю, за хората се предполага че сме разумна раса и като цяло сами създаваме условията, в които живеем. Хора в Африка работят при нечовешки условия, вярно е, но кой е създал тези условия? Други хора. Хора избиващи хора си е човешки проблем, докато мечките по никакъв начин не са виновни и не биха могли да направят нищо по въпроса.

       1. Никой няма да остави да боде отстреляна млада мечка, на която предстои да ражда мечета. Това са възрастни мъжкари, за които намаляват местообитанията поради стопяващата се естествена среда. Така че не им остава друго освен, или да се избиват помежду си в борба за територия, или да бъдат остреляни от хора с много пари.
        И не ми харесва идеята да се отказваме от българските продукти заради гадните привички на собствениците на фирмите, защото така не оставаме собствениците без пари (те си имат достатъчно), а оставяме работниците във тези фирми без заплати!!!

        1. То па големите български продукти. Месните са с внос на суха кръв и свинска мас на прах и желираща съставка, а видите ли мргарина е с много витамини – пълен боклук. Видя ли български храни и повръщам без значение дали е прясно месо или сирене с повече масленост.

      2. Хората мрат,но не са изчезващ вид.Не че не ми пука за африканците,но това е едва ли не еволюция,защото и те не са малко и това е нещо като естествен подбор.

      3. Що пък да съм лицемер ?! Да съм казал някъде, че ми пука за хората ?! Ние сме гадни същества, докато мечката на никой не е пречела …

      4. Не ги обсъждаме, защото хора има много. И в Африка и навсяккъде другаде.
       А бели мечки има съвсем малко и са на път да изчезнат заради същите тия хора.
       Не съм лицемер – не ми пука за човешката свръхпопулация като цяло. В частност ми е жал за всеки живот.

     2. Аз съм тотално против застрелването на беззащитно животно и още повече да се „репчиш“ с това си деяние по медиите ама съм и против да се дават парите на правителството и фондации защото това е популистко и те никога няма да отидат по предназначение там винаги е „мътна и кървава“ не визирам само България, навсякъде по света е така…..

     1. Явно не си запознат че тези мечки без човешка помощ няма да оцелеят, тъй като ледовете се топят, затова са и тези пари …образовайте се малко стига сте гледали на нещата отгоре отгоре…

      1. Ти малоумен ли си ??? тези пари могат да бъдат дарени на хората които се грижат за мечките. Вместо да ги даде и да убие мечка….Просто това е един отвратителен егоизъм и явна изява на абсолютно не моралните корумпирани тъпанари.

      2. Ахахахахах, да да да :D Въобще не ти личи, че си от ПР-а на въпросния „мъжага“ :D Айде заработвай стотинките и изчезвай.

    2. Шибаняк! Тогава искам да си платя, за да застрелям и него и теб, за да живеят други, истински хора, на ваше място!!!

     1. Плати си бе говнар, после мога да си платя да разпорят майка ти ..или сам да го направя? Това че сте прости и не знаете че навсякъде в света – Африка, Антрактида и т.н има такива паркове , които жертват животни , за да може много други да живеят не съм виновен , неук пе*дал!

      1. Много омраза има тук, уж защитавате мечките, човеците… а всички коментари са изпълнени с омраза… обиди, грозна работа!

      2. Животът е свещен.От друга страна,милиони живи същества умират ежедневно,закономерно,или нелепо.Но с убиването не трябва да се парадира,за да си начеше някой просташкото его.Въпросният тънкопишковец,не се е сдържал не ДА УБИЕ ,а да се похвали с това/че и защитници се намират/І!Друг е въпросът,продуктите,които произвежда фирмата му,дали също не убиват…бавно.И това,което прави да е закономерно поведение на закоравял,дебелокож поп-фолклорен,дебилоподобен български „бизнесмен!“
       А ти,приятелче сладко,промит мозък,внимавай с езика.
       И по адрес на майките,просташко е.
       „Дано доживееш интересни времена!“

      3. Здравейте,Започнах да чета с интерес коментарите.До тука всичко сякаш бървеше в тона на възможно допустимото благоприличие.Един казва едно,друг друго различни хора разни мнения.Да ама не …както бе изрекъл Г-н Петко Бочаров.Свършиха ли ви се интелигентните аргументи,че започнахте да се стрелаяте да разпорвате собствените си майки ?????Не сте ли чували , че когато аргументите свършват започва войната???Стига бе … заради една мечка спора си струва но да се обиждате и заплашвате вече прехвърляте всяка граница.Ако ви липсват интелект и култура не пишете в блогове и сайтове.Интернета предоставя възможност да сте анонимни но това не ви спасява.Някога някъде няма как да скриете интелектуалната си слабост.Хай сполай ви на всички.Чудя се какво ли щеше да стане ако по интернет можеше и да се стреля !!!!

     2. Приятел , най вероятно този „Аз съм“ е някой клати к.р , на оня говнар Венци собственика но тези фъшкии където произвежда , за това толкова яростно го защитава . Защото той има доста такова обкръжение покрай него .

     3. Браво ,ELIXIR !!! И на мен ми се стреля по ей такива боклуци !!! Точно сега кампанията БГ Коледа набира средства за тежко болни деца … тоя боклук предпочита да даде 60 бона да гърми по мечка ( и то рядък вид ,защитен от закона !!!!) ,а не можа да подпомогне някой, нуждаещ се от животоспасяваща операция …. И аз като теб бих си платила да стрелям по изродите ,за да останат добри хора !!!!

     4. И след като никой никого и нищо не е застрелвал, а едни плиткоумци веднага се връзват на всичко публикувано, ти на кое място в редицата на тъпаците си ?

     1. От когато, наивни същества катотеб, вярват на всичко публикувано, просто му играят курвачка на човека !

    3. Ти си доста интелигентен всъщност, знаешли? Направо ти се възхищавам на гениалната логика. Феноменално. Ти да не си икономист? Или статист? Или си просто самороден гении? Да те питам тогава, знаеш ли, какво има от другата страна на шамара?
     Е пак шамар, ама цигански. Как става така, а?

    4. дрън, дрън добро дело –
     как ги гледат тия други мечки, да не би да са във резерват и да ги хранят всеки ден, Бизнеса с кожи и лов на застрашени видове се поддържа точно от най богатите хора – мафия е всичко, и се прави за много, много пари и незаконно естествено !

    5. Ух колко си прост.Как може да е добро дело да убиеш изчезващо животно бе малоумник.Като искаш да помагаш ходиш правиш хранилки даваш пари и тн. Все едно сега защотото си тъп дегенерат аз дса те застрелям защото другите ще са по добре без теб мислищ ли че е добро дело ?

    6. Когато един вид е защитен,това значи да не се убива умнико.Защо не се затриеш и ти,един глупи по-малко.

    7. Patiat do Ada e zastlan s dobri namerenia!Mnogo tapo e da se opravdavash,4e si ubil za dobro.Ubivash li bez da si zastrashen i gladen,zna4i si ubietz po dusha i tova ti haresva,a shtom i se hvalish,neshtata ne sa nared! Kato si tolkova gotin,dai parite bezvazmezdno! Mojesh da se hvalish,ako izldzesh srestu metchkata s goli ratze ina4e vseki streletz s pari go moje.

    8. Добро дело? Не би ли било по-добро дело да плати 60к.. и да остави животното живо? И без това нищо не печели от убийството.. освен отрицателна реклама, естествено.

    9. Да застреляме малко хора, че много натежаха с глупостта,злобата,алчността си? И да си платим за това. Така останалите живи ще живеят по-добре. Най – малкото ще има повече храна.

 3. Законно или не,това е отвратителна и долна постъпка!!!Не стига това,че го е направил,а и иска да стане публично!!Гордее ли се с постъпката си??!!! Голяма гордост. няма що!!!

 4. Пълен боклук , него трябва да го застрелят , то поне като него има много , а бялата мечка е изчезващ вид , да си яде сам баниците и маргарина

 5. Много зле….незнам защо човечеството се опитва само да се самоунищожи….. Всеки такъв пример с убийство на изчезващ вид независимо дали е растение или животно, ще ни погуби рано или късно. Аз лично също съм ловец, но никога не съм стрелял по защитени животни и никога не бих платил за да стрелям по такива.

  Колкото до продуктите му. Всички са полуфабрикатни БОКЛУЦИ, които не стават за нищо.

 6. Доста тъпо!
  И като цяло логично – ако е човек, който има разум (а той очевидно няма, поне не стабилен), нито ще злоупотребява с клиентите си (тоест – ще им предлага качествени продукти), нито ще убива животни.

  @ducklin-th: пише се „Уважава“ и „коЙто“ за 3-то лице единствено число.

 7. продуктите на белла са пълни лайна аз съм дистрибутор зя ямбол ял сум почти всичко от интерес да знам какво предлагам 1 за 1 не стават само лайна.. после 2-3 часа ме боли корема

 8. Здравейте !
  Незнам за продуктите,но има една жена-ПЕТЯ,която се мисли за голяма работа,само заради това,че заема по-горен пост!Искам да алармирам за тормоз и дискриминация на работното място и се надявам да вземете под внимание моето писмо.
  Става въпрос за предприятие за производство на точени кори „БЕЛЛА“ в гр.Ямбол.
  На 30.09.2009г. майка ми започна работа в това предприятие.Дейноста,която трябва да изпълнява е сгъване на корите,но още първия ден нейната началничка я накарала да отиде в една стая,където са събрани само мъже и да им измете стаята (всеки ден началничката ПЕТЯ пращала по една работничка да мете стаята на мъжете).Майка ми отказала да изпълни тази дейност.На втория работен ден,за да си отмъсти,началничката ПЕТЯ накарала майка ми да отиде в кухнята на столовата,за да мие чинии.С голяма злоба и омраза ПЕТЯ казала следното: „Ай зимайте я тая,че не мога да я понасям и да я гледам“.Доколкото мама ми каза,там всички се страхували от тази ПЕТЯ и никой не смеел да й се опълчи за нищо.Нейният офис се намира на четвъртия етаж.Между другото имало и една друга началничка,която се държала по същия начин(но не й знаем името още),която се намира на третия етаж.Та да продължа с ПЕТЯ.Вчера пък не е позволила на никоя от работничките да се нахрани .Всички са си тръгнали гладни от нощната смяна.Майка ми си е купила на път към къщи закуска.И по нейните думи положението е много критично.Моля ви,помогнете,направете нещо по въпроса!!!
  Незнам какъв човек трябва да си,за да се държиш така с хората,нищо че имаш по-високо образование.Според мен на тази ПЕТЯ не й е мястото там.Мисля,че на едно работно място трябва да има уважение и колегиалност.И аз работя с много хора.На 30 години съм(връстничка на ПЕТЯ),но не се държа с тях по такъв начин,та камо ли с майка ми.Не мога да понасям това положение някой да се гаври с мама.А и не мисля,че главния шеф знае за какво става въпрос.И да разбере-предполагам,че ще се застъпи за ПЕТЯ,незнам.Ако така продължава незнам докъде ще се стигне.Благодаря ви предварително за изслушването!!!

  1. Ти луда ли си ? Лично отиди и защити достойнството на майка си !Аз бих отишла и 2 шамара на публично място да види тя какво е унижение .Докато търпите ,с наведени глави такова отношение от някаква си простакеса неземна ,винаги ще бъде така . ..и предполагам за жълти стотинки …
   Съжалявам ,ядосана съм .

  2. Скъпа ilaq25 says: Защо се учудваш,това е капитализъм.Няма милост.Ние сме „роби“,които работят за господаря,за неговото благоденствие и охолен живот.Няма сила,която да го задължи да се отнася човешки с хората.На времето работодателя беше държавата и началниците и директорите също бяха работници като всички.Ако някой от тях постъпваше по подобен начин с подчинените си,биваше изхвърлян незабавно.

 9. Единственото, което заслужава това жалко гнусно нещо е да го пуснем при белите мечки без оръжие и гол. Тогава ще разбере колко е велик.

 10. изключително тъпа постъпка според мен, но аз нито съм ловец, нито месо ям и т.н. това е друга тема…по-скоро въпроса ми е АКО решите да „наказвате“ всеки богат човек у нас (а и не само) за това , което прави в свободното си време какво ще потребявате накрая ?? вода от чешмата ?? Ама то и на вик-то шефа може да е такъв ;)) Остава само с личен пример да променим нещата !!

 11. това е просто ИДИОТЩИНА, ИЗРОДЩИНА и МАЛОУМИЕ. Докато богаташите , вместо да помогнат на нуждаещ се, си пилеят паприте за да убиват, и да си начешат егото, и да си удовлетворят беумните си прищевки , няма да има оправия! Просто нямам думи :(

  1. Нуждаещите се? Ми кой ви е виновен, че сте некадърници? Някой вечно трябва да ви носи на гръб ли?

   1. Шива Разрушител, само от псевдонима, който сте си избрали се проличава и какви разсъждения може да имате… Да, има нуждаещи се, но това не ги прави некадърни, а много от тях са мачкани от системата. Има образовани и можещи хора, които са принудени да работят като чистачи, само защото си нямат „вуйчо владика“ зад гърба или работят по специалността си, но за „жълти стотинки“. Избираме депутати-политици(народни избранници), за да организират икономиката и морално-етическите взаимоотношенията в държавата(политика-управление на държавата и междудържавните отношения), но реално те „организират“ в карйна сметка всичко така, че да богатеят, изменят законите така, че да ги защитават. Питам Ви, ако вие работите за някого(не Ви познавам, може да сте някой „бизнесмен“ и да работите за себе си) и не си вършите добре работата, отсъствате постоянно от работното си място, няма ли да ви уволнят, даже дисциплинарно(или ако Вие сте работодател и имате такъв служител, ще искате ли да му плащате без да виждате свършена работа от него освен, ако не ви е роднина). Защо тогава, ние данъкплатците, които сме работодатели на депутатите, да нямаме право по закон да уволняваме хората, които не си вършат работата, за която сме ги назначили, защото се оказва от всичко ставащо сега в държавата, че и те са некадърни?

  2. „Пилеят“ не е точната дума. За теб е „пилеят“,защото не усещаш нищо от разпиляното, но когато ги влагаш в кефа си – пробваш разни нови неща, на нови места, с нови хора.. нещо различно, от просто да си покриеш нуждите на оцеляването, то това те развива – научаваш нови неща, редуцираш стреса, ставаш по-силен и живееш по-щастлив… и по-способен.

 12. При животните не съществува убийство за удоволствие.Това се наблюдава само при хора с психични отклонения.Да убиеш за удоволствие е вид садизъм.Такъв идиот не заслужава да носи името Човек!Неговите продукти са абсолютни боклуци,пълни с отрови.Никой нормален човек не трябва да ги купува,защото със спечелените пари тоя малоумник задоволява низшите си садистични страсти.Такива като него не трябва
  да мърсят света!

 13. Преди време и президентът Първанов беше уличен в трофеен лов на защитен вид. Предлагам да бойкотираме и Държавата!

 14. Айде стига драми, моля ви! Това да си плащаш за лов на животни го има от край време и то в цял свят! А колкото до продуктите на фирмата, не виждам смисъл те да се намесват в тази мелодрама, която направихте. Безпорно е че това са продуктите с най-високо качество у нас и не случайно са взимали стотици награди за това! Това, че повечето хора неможем да си позволим подобен начин на живот нетрябва да ни прави толкова злобни към хората с възможности.

  1. Тез’ лай…на ако са с най-високо качество?! хахаха маргарин, соя и тоалетна хартия + овкусители и половината менделеева таблица = кремвирши?! Дано не ми се налага да мога да си позволя подобен начин на живот!!! А наградите да си ги турат…….

  2. Защитените животни ненапразно са защитени. Да си платиш, за да убиеш такова животно е престъпление, но виновен е не само споменатият дрисък, а и тези, които са взели парите и са дали разрешението. А и с пушка от голямо разстояние и/или в гръб всеки може. Хайде да го пуснем само с един нож срещу мечока и да го видим колко е мъж. Само че тогава май мечокът ще се снима с трофейна човешка кожа…
   Колкото до продуктите – не ги използвам, и съответно не мога да дам мнение.

   1. И пак няма да е честно, защото мечокът и нож няма. Голямо достойнство, няма що, облечен в дрешки, ушити от друг, въоръжен с пушка, която сигурно дори не знае как работи а камо-ли да може да я създаде, сигурно и с хеликоптерче са го закарали до мястото. Голям герой.

  3. Първо – за да си платиш за лов, трябва да си комплексиран егоцентрик. Лов е да вземеш нож или копие в ръка и да се изправиш очи в очи с животното. Това дето тия го правят кенефи, да отсрелват нещо от 2 километра си е п*ткенска работа. Следователно тоя кенеф е п*тка. Второ всички знаем как се печелят награди в България – с подкупи и измами, освен това познавам и хора които са си изпатили от тия продукти, та съм по-склонен да им вярвам на тях, от колкото на тебе. Трето – надявам се дори и когато съм най-зле да не водя живот като повечето богати мижитурки, които си мислят че понеже имат пари и пишката им ще порасне и изведнъж всички ще почнат да ги уважават. Четвърто – самият факт че защитаваш подобни индивиди говори че ти си един от тия макли жалки българи, дето живота им се свежда до „яденье, пиенье и некоя сгодна женица“ – ако аз имах власт хора като теб и тоя к*пут щяха да бъдат скопявани (за да сме сигурни че грешката на генетиката, която очеидно те е лишила от фактора „интелект“) и да работят в „чистота“.
   Казах.

 15. Aз пък не виждам нищо лошо. Тия пари сигурно отиват за опазване на мечки. Всичко е законно. Кво сте се напрегнали.

  1. Мечки с пари не се опазват. Те са ащитен вид, защото са изчезващ, заради променящия се климат, а не защото нямат пари. Ти и да даваш пари на бялата мечка, то като няма сняг, няма значение. Предтави си – понякога и колкото пари да наливаш някъде няма ефект. Обаче като убиваш мечка – ефекта е само един – 1 мечка по-малко, което за този вид е много!!!

 16. Аз само едно не разбирам, на кого точно е заплатил тези 60 000 долара! Той е толкова виновен за застрелването на мечката, колкото са виновни тези, които са му разрешили!

 17. На всеки, който убива животни му се случват лоши неща. Проклятието от животното отива при този, който го е убил и тези, които го ядат. Бог да му е на помощ на този човек, сигурно много гадости ще му се случат скоро.

 18. Абе Вие ме убихте! :D Със няма такива глупости занимавате народа… :D Нито го знам тоя смелчага дето се кефи, че е гръмнал мечка нито съм го чувал до сега…. Факт, че е могъл наистина да не го прави…..по тази логика хайде да спрем да караме коли, да се топлим да черпим ресурс на планетата да живеят мечките…..но във България може и да стане като взимаме мизерни заплати а плащаме високи цени…. :D Та обратно на темата…. монетата винаги има 2 страни зависи от коя я гледаш другата винаги ще е е наопъки ! Безмислени са коментарите…..ако не е платил няма кинти за другите мечки….ама тази щеше да е жива….ама ако тази е жива други нямаше……Та както казах безмислени коментари от хора който си мислят, че са фактор…..

  1. Добър опит за омаловажаване на фактите. Като е толкова благороден, та да иска да помага на белите мечки, да дари парите за изхранването им. Всъщност той си плаща за да убива, при това изчезващ вид. Много е специален наистна. С нашите пари!

 19. 60 000 пъти да те шибат бели мечоци в ада и дано тогава разбереш че това ти харесва повече отколкото да убиваш!

 20. Абе, пичове, новината е от 2007 година. Тоя човек може да няма нищо общо с това вече, може да е умрял, емигрирал….

 21. Скапан боклук!!! Как може такова нещо?! Дава ли си сметка какво е направил, този дебил?! Искам да му прострелям и четирите крайника, но така че да не може да се храни нормално.
  Шибани комплексари…

 22. Смешници. Завиждайте му – пичът има пари , ебе курвите ви , които са дъщери на много от вас , мизерници , и си гледа като цяло кефа. Убил някаква бяла мечка , през хуя ми е. Само него продукти ще купувам , най-накрая един маняк

  1. Ебе не само дъщерите…най-вече клати майка ти глупако недоносен.Съобразявай се какво пишеш бе пикоч.Ела и ми кажи лице в лице кой ебе…боклук.

  2. По начина по, който пишеш сигурно си 14 -15 годишно келеме, което още не знае къде се намира, ще оценява кой е пич и кой не.

 23. Венцислав Георгиев е един от собствениците на Белла България АД, която произвежда всички гореспоменати продукти, но тъй като новината е от 2007г., сега компанията произвежда и продукти с марка Орехите и Маджарски. Собственикът на компанията е известен с хобито си лов … през зимата мечки през пролетта анаконди. Лошото в случая е, че ни пробутват да ядем колбаси, луканки и всякакви месни продукти тъпкани с отрови, отпадъци и канцерогени вещества, а народа ги купува и накрая видиш ли станали шампиони по гладко бягане и тръгнали на лов за мечки. БОЙКОТ!!! СПРЕТЕ ДА КУПУВАТЕ ОТРОВИТЕ НА БЕЛЛА БЪЛГАРИЯ

 24. Голяма работа, като е убил мечка. Освен това, на този човек най-вероятно му е през оная работа, дали вие ще купувате продуктите на Белла или не – 100-200 човека по-малко да купуват – голяма работа, даже и 10-20 хиляди да са, не е от такова значение за тях. Така че, стига сте дрънкали глупости.

 25. На Убиеца пожелавам компанията му да се срине така внезапно, както се е сринала и убитата мечка.
  Кой си ти бе Бай Ганьовец, че да убиваш бели мечки. Кой ти дава това право?!!
  Да умреш от нападение на мечка дано!!!

 26. e sq seki put kato mi karat stoka na bella , nqma da gi priemam , she gi vrushtam, 4e i belejka she mu prata na toq :D…..ebati idiota sq mas li she si napravi s imeto bella i she go pusne po magazinite ….

 27. Жалкото е, че в нашата хората с пари ги дават, за да разрушават света, а не да помагат на хората в нужда..

 28. Ако за времето което на всички вас ви е отнело да пишете тези дълги псувни един към друг и към собственика на „Белла“ вместо да си губите времето бяхте на работа щяхте да изкарате пари да спасите едно малко мече :D *айсиктир* от тея кавги в коментарите. Ясно ни е много от одавна- всички в интернет са с връзки, серийни убийци и имат големи пишки.

 29. Да беше само мечката, Г-н Комплекс си има цяла изложбена и за капак учи синчето си да убива (животни) от 4 годишно….

 30. Само дето продължавам да не загрявам какво общо има мечката с продуктите на фирмата… Ок, кофти е че е ( АКО Е) убил мечката, ама логиката „няма да купувам марка БЕЛА щото тоя е кретен и трепе мечки“ е идиотска според мен – първо, това че е шеф на компанията не значи, че той ви правил корите за баница с ръцете си или е бил масло, или е сипвал мляко и т.н ; второ – продуктите на компанията са сравнително добри за скапания ни пазар, така че пак не виждам смисъл в отказа ви; трето – как, по дяволите, веднага вярвате на 2 снимки и 3 реда статия и сте готови да бесите някого? Аз мислех, че само недоразвитите хора едно време са вярвали на небивалици (като Библията например), ама то се оказва, че и в наши дни има такива индивиди. ЩЯХ ДА РАЗБЕРА ако тоя беше шеф на Българския клон на ГрийнПийс и беше утрепал мечката – линчувайте го. Линчувайте го като личност (АКО Е ВЯРНО) задето е направил нещо неморално, ама поне се аргументирайте логически – нито я стрелял с патрони от бутертесто „Бела“, нито си е смазвал пушката с маргарин на фирмата… Кви хора има само…

  1. Предполага се, че парите с които го е направил идват от печалбата на фирмата му, там е логиката да не купуваме продуктите. А за качеството мога да кажа, че съм попадала на кори с червеи от молци вътре!

  2. Бял вълк, наистина убийството няма нищо общо с продуктите на фирмата. Всеки сам трябва да прецени, както за тях, така и за човека… Огромна грешка е тотално да се отрича или сляпо и безрезервно да се вярва в нещо. Но Вие самият правите същото отричайки Библията. Вярно е, че никой неможе да докаже, но неможе и да отрече с доказателства чудесата, за които е написано там, но Тя е прекрасен учител за ЧОВЕШКИТЕ взаимоотношения и отношение към заобикалящия ни свят, от който зависим. Важна е идеята и резултата до който води тя, а не екшън украсата около нея(идеята). „Почитай баща си и майка си“, „Не убивай“, „Не кради“ и т.н. Братство, равенство, компромиси, взаимно уважение… Аз лично съм прочела тази книга много внимателно и никъде(особенно в Новия завет), няма съвети за лошо отношение, към нищо и никой. Така че, не отричайте тотално нещата, а почерпете само положителното от тях!

 31. Егати боклука !Такива като тоя дано да гният в мизерия и да бъркат по кофите някои ден ама преди това някое животно да му отхапе ръчичките.

 32. В Канада ловуването им е разрешено, в Аляска също (но само за местното население). Годишно инуити и ловци убиват по 700 бели мечки. Месото, независимо от кого е убита мечката, отива за инуитите, които така или иначе се изхранват с бели мечки. Когато някой богаташ убие мечка, тя спада към бройката, която при всички положения ще отиде за храна на инуитите.

  Разбира се, това че нещо е законно, не го прави автоматично хубаво или морално и аз лично нито разбирам, нито подкрепям постъпката на въпросния човек или политиката на Канада.
  Но правото да убие мечка му го дава правителство, а тези 60000 са отишли за транспортни разходи, наемане на водачи, кучешки впрягове (по закон мечките могат да се ловуват само с лицензиран гид и впряг, без сноумобили или хеликоптери), лагеруване, отопление, храна, ловни такси и т.н., все пак той е отишъл на лов, не е дал парите, за да застреля мечката на готово от упор.

  Пускайте по един гугъл, преди да се изказвате, толкова е просто.

 33. Лошото е, че аз съм срещала прждукти на „Белла“ в германия и там едва ли някой ще чуе там за това ш ще продължат да му пълнят гушата, та да може да продължава да се „забавлява“ по извратения си начин :/

 34. С недоумение и ужас чета някои от коментарите на хора, които без да имат елементарно разбиране по въпроса, и без да са си направили труда да проучат и проверят съответните факти, правят морални категоризации и са готови с лека ръка да колят и бесят убийците на животни. Твърде лесно е на думи да се причислим към висшата морална категория на хората, които са загрижени за околната среда и животните и да осъждаме всичко, което привидно не спада към тази категория. И в последно време този егоизъм да се чувстваме добре и да се възприемаме за морално извисени, поставяйки сами себе си в тази категория, добива огромни размери и води до чудовищно изроденото разбиране, че човешкия живот може да бъде сравняван под каквато и да било форма с този на едно животно. И така с добри намерения стигаме до там, че сме загрижени повече за бездомните кутрета, отколкото за бездомните хлапета; ден и нощ се занимаваме с приютите за бездомни кучета; с условията на живот на животните в зоопарковете; пръскаме повече усилия и пари да убедим хората да осиновят бездомно куче, отколкото да нахранят гладно дете. А истинската грижа за животните около нас минава неизбежно и неотклонно първо през грижата за хората. Който не разбира това, не разбира смисъла на човешкото съществуване.

  1. А според теб човешкото съществуване е за да се избиват животни от изчезващ вид? И с тези пари, които си е платил господинчо, за да задоволи болния си мозък колко гладни деца щяха да се нахранят?

 35. Нека не осъждаме … то си е речено … ако наистина въпросният господин отнема нечий живот (еле пък и на застрашен вид и то на красиви бели мечки), „ВСЕКИ ЩЕ СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО ЕДИН ДЕН!!!“. Както прочетох някъде по-горе, подобен вид деяния не са за похвала, реклама, радост … болни деца и млади или възрастни хора – бол!!! Нека се снима до дете, на което е помогнал … неизмеримо по-добро деяние!!!

 36. Тази планета страда от хората не от мечките. Хората трябва да намалеят наполовина защото нищо не става от нас колкото сме умни толкова сме и глупави.

 37. Мутри, политици-все едни и същи вече над 20 години!Време им е народе!Да почистим Отечеството си!

 38. Човек , на когото му доставя удоволствие да отнеме живот на едно не само беззащитно, но и великолепно животно, със сигурност има много сериозни проблеми! Не виждам какво нормално има в това да си платиш, за да убиваш за забавление. Но не всички болни са по лудниците за съжаление!

 39. абе този е под всякаква критика. Аз дори като ходя по улицата прескачам мравките без майтап. Това животно за да достигне тези размери от снимката е живяло доста и то в сурови условия. И до някои тъпаци, които пишат, че било разрешено мога само да им тегля една майна. Бялата мечка е защитен вид и по никакъв начин не е позволено отстрелването и.

 40. Говорим за този човек:
  Шефът на фабриката за кроасани “Съни” налагал с палка и маркуч подчинените си заради изчезнала стока. Според медицинските удостоверения на пострадалите един от тях е със счупени крака, а друг – със строшени ръце.

  http://paper.standartnews.com/archive/2000/02/12/theday/stranata.htm

 41. за съжаление в днешно време с пара може да убиеш всичко живо , с достатъчно пара и човек може да убиеш ако толкова имаш желание , този тип ни-най малко се съмнявам да ми има някава съвест гръмнал е милото жовотно без да му мигне окото за да пърди после на кожата ужас нямам думи просто , за съжаление материалното взе тотален връх над духовното и моралното в днешния скапан зомбиран живот .

 42. Нашенските новобогаташи не са нясно все още с проявата на лошия вкус. Проява на искрена простотия е да се снимаш със застреляно от теб живото, независимо от какъв вид е! Какво точно демонстрират освен собствената си простотия аз не знам, но знам, че явно мъжествеността им е толкова немощна, толкова миниатюрна, толкова смачкана и нещастна, че единствено компенсацията с убийство на някакво животно до някъде я компенсира! Според мен, този господин има проблеми я с простатата, я със себеопределянето си, та желае да покаже на света нещо, което не притежава- полова мощ. Демек мъжество! Интересно, ако трябваше да излезе срещу това животно без оръжието, което струва колкото един апартамент…тогава би ми се искало да гледам! Тогава драги ми господине, какво ли би станало с половата Ви мощ? Къде ли би отишла? Още няколко поколения трябва да минат, докато се поотмият простаците като този!

 43. Този същия – собственика на Бела , излъга много мои приятели след като не им плати заплатата на пропдавачи на бирфеста в Пловдив. Супер гадно копеле , дано никой не ти купи повече гадните продукти с маргарин , който вече е забранен в щатите официално!!!!!!!
  Защото е ОТРОВА!!!!!!!!

 44. Имаш пари-стреляш,нямаш пари плюеш! Не яжте повече от продуктите му за да неможе повече да стреля! хохохохохохоххохо

 45. За съжаление много от нашите бизнесмени, политици и др., сдобили се с много чужди пари са ловци. Ниска топка! Това показва агресия, алчност и липса на морал. Ще участвам в бойкота срещу този, мислещ се за човек индивид!

 46. Аз от боклуците на тоя не съм купувал, но от тук насетне специално ще гледам да НЕ взема нещо погрешка. Абсолютно кмплексиран нещастник! Малко по – горе видях някакви коментари, че такива като тоя помагали за развъждането ??!?1 Абе хора вие тотално откачихте, айде малко да се пробваме да разсъждаваме!!! Хората сме някакъв тумор на тая планета, а какво остава и да помагаме с нашето унищожение на всичко живо.

 47. АЗ РАБОТЯ В БЕЛЛА И ПРОДУКТИТЕ ИМ НЕ СТАВАТ ДОРИ ЗА ЯДЕНИ ДОРИ КУЧЕТАТА НЕ ЯДАТ А ПЪК КАКВИ РАБОТЯТ ТАМ САМО ЦИГАНИ РАБОТЯТ

 48. Било „законно“ да я застреля.. как може да е законно едно убийство, щом е незаконно да убиеш човек, значи е незаконно да убиеш и животно, наказателният кодекс се нуждае от корекция. „Заради свръхпопулацията“, „за да се защитят другите животни“, „за да не се избиват една друга мечките“… и т.н. ред безумни причини…, които всъщност са само едно прикритие на истинската цел и едно безмислено оправдаване, а истината е, че трябва да ни замажат очите с тези ред причини, за да могат безнаказано да УБИВАТ, кой ви дава право.., кой измисли тази нечовешка мода.. – да си плащаш, за да убиваш, за това ли правите големите пари, за да можете да си платите да избивате било то защитени или не видове животни..нещастници, малодушни, НЕЧОВЕЦИ. За всичко си има начини, свръхпопулацията може да се контролира като не се допускат мъжките при женските, избиването между екземплярите по същият начин.. не на мене тия, не сме ние правилният съдник, който ще решава съдбата им, може да помогнем за изолирането им едни от други, за да не се случва това, което написах по-горе, но не и да ги избиваме, природата си знае по-добре работата от нас, за да съществуват има защо и ако ние се опитваме да заемаме нейната роля горко ни и тежко!

 49. Било „законно“ да я застреля.. как може да е законно едно убийство, щом е незаконно да убиеш човек, значи е незаконно да убиеш и животно, наказателният кодекс се нуждае от корекция. „Заради свръхпопулацията“, „за да се защитят другите животни“, „за да не се избиват една друга мечките“… и т.н. ред безумни причини…, които всъщност са само едно прикритие на истинската цел и едно безмислено оправдаване, а истината е, че трябва да ни замажат очите с тези ред причини, за да могат безнаказано да УБИВАТ, кой ви дава право.., кой измисли тази нечовешка мода.. – да си плащаш, за да убиваш, за това ли правите големите пари, за да можете да си платите да избивате било то защитени или не видове животни..нещастници, малодушни, НЕЧОВЕЦИ. За всичко си има начини, свръхпопулацията може да се контролира като не се допускат мъжките при женските, избиването между екземплярите по същият начин.. не на мене тия, не сме ние правилният съдник, който ще решава съдбата им, може да помогнем за изолирането им едни от други, за да не се случва това, което написах по-горе, но не и да ги избиваме, природата си знае по-добре работата от нас, за да съществуват има защо и ако ние се опитваме да заемаме нейната роля горко ни и тежко!
  А за този глупак какво да кажа, не е нито първият, нито последният, проблемът трябва да се изкорени от дъно като се започне с тези, НА КОИТО си плащаш за този лукс.. да убиваш.

 50. Аз отдавна не си купувам техни продукти. Приятеля ми работи на автомивка и преди около половин година се наложи да измие камиона на Белла, с който разнасят стоката. Имало е останали продукти и като ги е извадил, за да го почисти вътре, намерил умрял плъх. От тогава не ям техни продукти.

 51. Цитираният Георгиев няма нищо общо с Белла.
  От много време.
  А и ловните му „подвизи“ едва ли имат общо с качеството на производството на една утвърдена компания, каквато безспорно е Белла.
  Ама какво от това, като ние винаги очерняме всичко и всички…

 52. Нaистинa много лесно някой конкурент дa е поръчaл стaтиятa.И нa мен не ми се струвa истинa нaписaното и всичко изглеждa кaто някaкъв поръчков черен пиaр.И нa Беллa продуктите сa кaто всички други,имaт нaистинa много кaчествени и тaкивa които сa с ниско кaчество(или кой кaкто му е удобно дa си ги нaричa),но имaт и тaкивa които и конкурентите им нямa скоро нямa дa достигнaт,кaто от едно време.

 53. Кой е авторът на тоя пасквил? Ако не знаете, никъде в света не съществува сафари за бели мечки и цена 60 хиляди евро. На о-в Шпицберген всеки посетител се движи с пушка. Снимките, ако не знаете, са от 2012 г. и нямат нищо общо с България.
  Този сайт е за съд.
  #КОЙ е автор?

  1. Ти си тотално платен или промит негов приятел – лично ще те заведа при негов колега, отстрелял три години подред бяла мечка. Само пътуването и престоят са около 25 000 евро, за трофея не знам колко е, наистина. Преди 2 г вече чакаше 6 месеца за бивни от слон и носорог – минавали 6 месеца, докато ги изнесеш от Кения ли, Танзания ли беше..

 54. По идиотска статия не бях виждал през живота си кълнъ се КАКВО МЕ ИМТЕРЕСУВС КВО ПРАЙ ОНЯ В СВОБОДНОТО СИ ВРЕМЕ създателя е тъп та вдлъбнат аз си копувам маргарина пък оня ако ще и гей оргии да праи хахаха в тва нема никъв смисъл

 55. Бих добавил към бойкота и куриерската фирма „Лео експрес“!! Собственикът и дори два пъти поне ходи зад полярния кръг, над Камчатка, за бели мечки. След което ходи за бивни от слон и носорог. Ако отидете в новата му къща в едно тракийско селце – има специална зала за трофеите му. Определено при него е болест лова! И на веселите тарикати тук, дето не ги интересува – не е важно дали е разрешен или не лова! Важното е първо собственото ти чувство за чистота и мир в природата и второ – това са животни на изчезване, а такова поведение е единственото престъпно нещо в случая!

 56. В нас, така и така не ги купуваме. Дори корите за баница, одринските такива са много по-хубави. Не е хубаво, заради едното удоволствие да убиваш животни.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s