BPost ме цитира

В Bulgarian post са цитирали поста ми Предизвестен колапс за СУ, в контекста на новите заплахи на ръководството на Софийския, че ще спре работа, ако не му бъдат отпуснати 51 милиона лева от държавата.

За съжаление статията не предлага коментар по въпроса.

П.С. Аз съм „някои блогъри“.

Advertisements

Автор: nervousshark

Блогър-гурман, с интереси в политиката, соцално-икономическите процеси и хубавите храна и напитки

11 thoughts on “BPost ме цитира”

  1. E, поне са те споменали, па макар и под този интересен псевдоним ;-) Щото обикновено крадат директно (пусни едно търсене в гугъл по „Снимка Интернет“ и ще видиш)

  2. Ами в контролното табло отиваш на Изглед, оттам на Джаджи, оттам гледаш отдолу, където пише „Налични джаджи“. Там има най-различни неща, но на теб ти трябва това, на което пише Текст 1. Хващаш го с мишока и го влачиш горе. Слагаш го в колонката на мястото, на което искаш да се появи – може да е най-отгоре, да е най-отдолу, да е по средата – ти решаваш.

    След това кликваш върху въпросния Текст 1 в дясната му част, където има едно квадратче със синичко отгоре. В него вмъкваш картинка и линк към СС-то. Например в моя случай това е [a href=“http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/deed.bg“][img src=“http://marfieta.files.wordpress.com/2007/01/88×311.png“ border=“0″][/a], само че, естествено, с онези триъгълните скоби, не с тези, и си готов :-)

  3. Мерси! Ще пробвам :) В Нож и виличка Крис се занимава с тези неща, но гледам, че и там е изчезнал лиценза :)

  4. border=“0″<- това е нула, нали :-) И го пишеш в долната част на текстовия прозорец, не отгоре. Имаш две полета за писане, едно е тясно такова, в него можеш да напишеш Лиценз. А в долното пишеш това, което ти написах, само че с триъгълните скобки и заспива работата :-)

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s