Наглост до безкрай

banditi

Дори за обръгналите ни на всичко възприятия, загрубели в резултат на доминиращите през последните години арогантост, простащина, несанкционирани престъпни действия, липса на всякакъв морал в политиката, управлението, съдебната власт и медиите е възможно новина да предизвика взрив от гняв, недоумение и чувство на всепоглъщащо безсилие:

Делян Пеевски поиска пак да бъде следовател

Пеевски, който е един от отговорните за трагичното състояние на медиите, за всепоглъщащия и мачкащ монопол, корупцията в съдебната система, за клиентелизъм, за злоупотреба с публични средства и монополно положение и какво ли не по целия Наказателен Кодекс отпред назад и отзад напред, Пеевски, който се криеше под депутатски имунитет, но не ходеше на работа (защо пък аз не пробвам да не ходя на работа?), Пеевски, който обича да нарушава обаче чуждите трудови права, Пеевски, чието място е минимум в затвора,

Пеевски, който прави живота ви мизерен, грозен и вонящ, но за сметка на това го прави с вашите пари.

Не мога да не си мисля, отново, че болно общество ражда изчадия като това и неговите демиурзи.

About nervousshark

Блогър-гурман, с интереси в политиката, соцално-икономическите процеси и хубавите храна и напитки
Публикувано на коментар, политика и тагнато, , , , , , . Запазване в отметки на връзката.

13 Responses to Наглост до безкрай

  1. Yass Prassin каза:

    Съгласен. Погнуса.

  2. nervousshark каза:

    Вече е възстановен, без коментари и дискусии.

  3. sushibarumai каза:

    Най-грозното е, че ние позволяваме това, с бездействието си. Ужасен и покрусен в безсилието си, защото ако зависи от мен, ще бъда краен и ще има обесени политици и бизнесмени по площадите, за да се събуди заспалият народ. А дали ще се събуди? Иска ми се да вярвам…

    • Nasko каза:

      А Пламен вярваше, иначе не би се запалил! Въпреки това си спомни, Спарта е просъществувала само 45 дни! Процеса е не само всенароден, ВСЕМИРЕН!

  4. kdesen каза:

    Готово – върнаха го: http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/03/14/2022423_vss_burzo_i_bez_debat_vuzstanovi_delian_peevski_za/

    Да видим ще се намери ли някой да протестира срещу това безумие.

    • Nasko каза:

      Какво като протестираш!“ кучето си лае, кервана си върви“. Как се извъртяха нещата, та пак ще избираш един от ония, които те яздеха до сега!

  5. troubadour каза:

    Как става този номер да имаш подобни изисквания към ВСС? Че и аз имам искания към тоз съвет, ама някак не им обръщат внимание.

  6. petar guridow каза:

    Писах и пак пиша пачавра леке не хваща колкото повече я ползваш по корава става

  7. Стоянова каза:

    Не,не бива да си мислим,че всичко е и по наша вина…Чак и Делян и подобните нему да слагаме на съвестта си…Българският катарзис сега започва- мирните демонстрации се знаеше,че доникъде няма да доведат.За съжаление,неминуемо ще се стигне и до немирни.А най-„положително“ ще се отрази на властта,като се сетим да не плащаме и данъци…

  8. Nasko каза:

    Труден е пътят, на кой да вярваш! Помните ли младежа от „народа“- Слави Трифонов? Пееше „…стани, стани юнак балкански..“, а сега пее и танцува по американска свирка. Гадост! Как смятате школуваните престъпници /политици и бизнес мажоретки/, да сдадат властта, доброволно, с извинения!

  9. neuromantic каза:

    Ние, българите, сме едни гандисти. Най-голямата ни гордост беше така наречения мирен преход. Ето го резултатът. Едно от проявленията му. Помирихме се с нашите тумори… Дали такава свиня като Пеевски ще се изтърколи сама към бунището? Обществото не е болно. Общество няма. Има стадо и не то роди демиурзите. Те родиха него.

    • Nasko каза:

      „Ние, българите, сме едни гандисти. „Доскоро и аз осъждах обществото, но на протестите срещнах неочаквано „праволинейно“ мислещи млади хора, ориентирани знаещи и толерантни. Това промени присъдата. След 23 г. лъжи, нормално е всеки провъзгласил се за лидер, да е считан за следващият „Лапач“. Липсват ни Ботев, Левски, кап. Петко воевода. Обществото не е болно! Няма управление, при което 100% от членовете да са удовлетворени. В 21 век външните влияния са много силни. Нужно е управляващите да спазват дадената клетва, ако не възмездие! И така демагогия и многословие, докато същите, срещу които протестираме, се изправят пак да ги избираме! Парадокс и факт! Недопустимо е! Какво да правим, как да постъпим, какво е бъдещето ни? Отговор има, ама образно казано „не може да печеш хляба докато не е втасал“.
      Примерно „Долу предателят Слави Трифонов от ефира на всички ТВ!

      • neuromantic каза:

        Като чуя 23г. лъжи си представям нещо като 60 години слепота. Филип Димитров, например, си поиска сам вот на недоверие. Друг е въпроса дали това беше разумен ход, но как такъв човек се вписва в 23г. лъжа? Не разбирам хора които нямат идея срещу какво протестират, а излизат да го правят само като ги докарат до просешка тояга.

        По принцип смятам, че само хора които се интересуват/разбират единствено от кражби биха видяли във всеки лидер лапач. Има икономически аргументи, има логика и т.н, но очевидно такива идеи не виреят върху спечен от фалшива индустриализация чернозем. Не ни липсва Левски. Липсва ни Бойко. Той ще ги победи всички. На изборите и после на трапезата.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.